Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Visualiseringsbild Brf Kolla Botaniska vardagsrum 3 rok. Med reservation för...

Kolla Parkstad, KungsbackaA21103 - Månstensvägen 13

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 2Rum:3Boyta:81 kvmAvgift:4 847 kr

Låt livet slå rot i Kolla Botaniska

Nu pågår försäljningen av Brf Kolla Botaniska. Välkommen till slutetappen av en förstklassig idyll!

Om bostaden
Fantastisk trevlig gavellägenhet med stor balkong om 18 kvm .Lägenheten har mycket ljusinsläpp från söder, väster och öster. Trevlig entré med klinkergolv och ett flertal garderober. Helkaklat duschrum med wc, tvättställ, duschhörna, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare mm. Två rymliga sovrum om 11 resp 14 kvm med gott om förvaring. Härligt kök om 15 kvm, vita skåpsluckor, hel kyl och frys, spishäll, diskmaskin, ugn/micro. Ljust vardagsrum med utgång till generös uteplats om 24 kvm för sköna dagar. Ekparkett genomgående i alla rum.

Bo nytt och modernt i populära Kolla Parkstad
Kolla Parkstad växer nu fram till en expansiv och attraktiv stadsdel. Här blir natur, service, grönskande parker och goda kommunikationer en del av din vardag. Förutom närheten till parker, förskola och skola tar det dig endast 15 minuter att promenera längs den trivsamma Kungsbackaån in till centrum. Från centralstationen går pendeltåg till Göteborg och bussar till hela regionen. Du som hellre tar bilen kommer ut på E6 direkt, utan att behöva passera stan.

Ljust, välplanerat och med en botanisk trädgård rakt utanför dörren
I Brf Kolla Botaniska kan du försäkra dig om ett bekvämt boende. Allt är nytt, du slipper tänka på underhåll och det mesta du kan tänkas behöva finns inom räckhåll. Tack vare husens gestaltning och placering bildas trevliga gårdsmiljöer som skapar samvaro för alla som bor här. Gårdarna är utformade som botaniska trädgårdar där olika världsdelar finns representerade. På gårdarna kommer det att finnas odlingar, mötesplatser, lekytor, paviljong och inte minst ett härligt växthus där du som boende kan få utlopp för din kreativitet. Vår arkitekt har lagt stor vikt vid att skapa boenden med bra förvaring och till varje lägenhet ingår förråd antingen i lägenheten eller i trapphuset/på gården.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Välj pris - Ingen budgivning!
Du som väljer att köpa en lägenhet i Brf Kolla Botaniska kommer att kunna välja mellan 2 prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger. I ditt köp ingår ingår dessutom Peabs skräddarsydda skydd mot dubbelboendekostnad.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information

Kontaktpersoner
Mats Wahlbäck, Svensk Fastighetsförmedling

Mats Wahlbäck, Svensk Fastighetsförmedling0708-822 222Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt