Om projektet

NYA MODERNA HEM I OMTYCKTA FYLLINGE

En idyll nära kust och centrum
Fyllinge, som redan idag är ett etablerat bostadsområde i Halmstad expanderar nu och fortsätter växa. Här planerar vi för 32 nya bostadsrätter i 2 fyravåningshus. Förutom områdets egna fördelar med närhet till parker, förskola och skola når du både centrum och Östra Stranden på bekvämt cykelavstånd. I Fyllinge blir natur, service, grönskande parker och goda kommunikationer en del av din vardag.

Bo på bästa parkläge i Brf Grönskan
Här planerar vi för nya moderna lägenheter i olika storlekar. Något för alla, oavsett var i livet man befinner sig eller hur familjesituationen ser ut. Ungefär så ser vår vision ut bakom vår kommande bostadsrättsförening. Vår arkitekt har stort fokus på att skapa bostäder för olika typer av människor. För visst skiljer sig behoven beroende på om du är singel, barnfamilj eller ett par med utflugna barn? Här kommer det att finnas bostäder mellan 1-3 rok. Vår ambition är att alla lägenheter ska ha minst en stor balkong eller uteplats. Dessutom byggs de nya lägenheterna på bästa läge i nya Fyllinge, närmsta granne blir områdets nya park.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga touch på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för känna dig som hemma redan vid inflyttning. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter till max. Vi hoppas att du kommer att trivas.

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
Du som väljer att köpa en av Peabs bostadsrätter Fyllinge kommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så kommer vi att kontakta dig i god tid innan lägenheternas säljpremiär som planeras till hösten 2018.
Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Evelina Johansson, Fastighetsbyrån

Fastighetsmäklare

Telefon: 073-2309080

Caroline Ludvigsson, Fastighetsbyrån

Fastighetsmäklare

Telefon: 070-842 72 27

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Brf Kolla Botaniska

I populära Kolla Parkstad planeras nya moderna bostadsrätter i en central och expansiv stadsdel. Välkommen till slutetappen av en förstklassig idyll!

Kolla Terrasshus 2

I populära Kolla Parkstad planeras nya moderna kedjehus i en central och expansiv stadsdel. Varmt välkommen att lämna din intresseanmälan!

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.