Om projektet

Låt livet slå rot i Kolla Botaniska

Utbyggnaden av Kolla Parkstad fortsätter
34 nya moderna lägenheter i olika storlekar och stilar. Något för alla, oavsett var i livet man befinner sig eller hur familjesituationen ser ut. Ungefär så ser vår vision ut bakom vår andra etapp i Kolla Parkstad. Vi hoppas att du kommer att trivas!

Olika stilar och storlekar
Vår arkitekt har stort fokus på att skapa bostäder för olika typer av människor. För visst skiljer sig behoven beroende på om du är ung singel, barnfamilj eller ett äldre par med utflugna barn? I de kommande husen kommer det att finnas bostäder mellan 1-3 rok.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga touch på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för känna dig som hemma redan vid inflyttning. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter till max. Vår ambition är att alla lägenheter ska ha minst en stor balkong och ett rejält förråd.

Den sociala gården
En viktig del i arbetet med vårt arbete i Kolla Parkstad har varit att skapa förutsättningar för naturliga mötesplatser. Husen som planeras är i två plan med trevliga gårdsmiljöer som skapar samvaro för alla som ska bo här. På de gröna gårdarna kommer det att finnas utemöbler, grillar och annat som bostadsrättsföreningen tillhandahåller redan från första dagen. Här kommer det vara lätt att trivas.

En småstadsidyll nära kust och centrum
Kolla Parkstad, som är det största bostadsprojektet i Kungsbackas historia växer nu fram till en expansiv och attraktiv stadsdel på stadskartan. Här blir natur, service, grönskande parker och goda kommunikationer en del av din vardag. Förutom områdets egna fördelar med närhet till parker, förskola och skola bor du intill Kungsbacka centrum med sitt rika utbud av shopping, bio och restauranger. Det tar dig endast 15 minuter att promenera längs den trivsamma Kungsbackaån in till centrum.

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt av Peab i Kolla Parkstad kommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så kommer vi att kontakta dig i god tid innan lägenheternas säljpremiär som planeras våren 2018

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Mats Wahlbäck, Svensk Fastighetsförmedling

Mäklare

Telefon: 0708-822222

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Fyllinge

I populära Fyllinge planeras nya moderna bostadsrätter i en central och expansiv stadsdel.Varmt välkommen att lämna in din intresseanmälan redan idag!

Kolla Parkstad, Kedjehus

I populära Kolla Parkstad planeras nya moderna kedjehus i en central och expansiv stadsdel. Varmt välkommen att lämna din intresseanmälan!

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.