Om projektet

Nya moderna kedjehus i Kolla Parkstad

Nya moderna kedjehus i Kolla Parkstad
I populära Kolla Parkstad planerar vi för 11 moderna kedjehus i ett familjevänligt kvarter med närhet till både fritidsaktiviteter och skolor.

En småstadsidyll nära kust och centrum
Kolla Parkstad, som är det största bostadsprojektet i Kungsbackas historia växer nu fram till en expansiv och attraktiv stadsdel på stadskartan. Här blir natur, service, grönskande parker och goda kommunikationer en del av din vardag. Förutom områdets egna fördelar med närhet till parker, förskola och skola bor du intill Kungsbacka centrum med sitt rika utbud av shopping, bio och restauranger. Det tar dig endast 15 minuter att promenera längs den trivsamma Kungsbackaån in till centrum.

Från centralstationen, ett par kilometer härifrån, går pendeltåg till Göteborg och bussar till hela regionen. Du som hellre tar bilen kommer direkt ut på E6 på bara ett par minuter. Redan idag finns vårdcentral, BVC, folktandvård och pizzeria i kvarteret och här planeras även en stor, välsorterad matbutik.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga touch på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för känna dig som hemma redan vid inflyttning

Fast pris!
Bostäderna kommer att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Vi är ännu i ett tidigt skede men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så kommer vi att kontakta dig i god tid innan kedjehusens säljpremiär som planeras till våren 2018.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Daniel Folke, Peab

Säljare

Telefon: 0733-37 30 93

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Brf Kolla Botaniska

I populära Kolla Parkstad planeras nya moderna bostadsrätter i en central och expansiv stadsdel. Varmt välkommen att lämna din intresseanmälan!

Fyllinge

I populära Fyllinge planeras nya moderna bostadsrätter i en central och expansiv stadsdel.Varmt välkommen att lämna in din intresseanmälan redan idag!

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.