Om objektet

Ett tryggt och bekvämt boende
Med en idyllisk charm nära kust, stad och aktiviteter planerar vi för Kolla Terrasshus, ett modernt bostadsområde i trygg miljö.
Här ska livet vara enkelt att leva!

Ett hus blir till ett hem
Terrasshusens 131 kvm erbjuder stora möjligheter för dig och din familj att trivas. Med kök, tre sovrum, vardagsrum, allrum, två altaner och en generös takterras ovanpå carporten finns gott om ytor både inne och ute för er att umgås på. Väntar ni tillökning i familjen eller kanske vill ha ett extra gästrum finns även möjligheten att skapa ytterligare ett sovrum på entréplan. Allt för att passa just era behov!
På nedervåningen, direkt från entrén kommer ni in i ett ljust och luftigt kök med flera valmöjligheter gällande utrustningsnivå. Utanför köket finner ni även en av de två altanerna. Här finns även wc/d, tvättstuga och ett stort vardagsum med stora fönsterpartier och utgång till hemmets andra altan.
Nu finns det ingen anledning till varför ni inte ska kunna njuta av varje middag utomhus, om bara vädret tillåter.
Trappan i mitten av huset tar er till övervåningen där ni finner tre sovrum, allrum och självklart ytterligare ett badrum. När kvällssolen faller på kan ni slå er ner på den generösa takterrassen för avnjuta kvällen.
Utanför huset får bilen ett eget boende i form av en väl tilltagen carport som även innefattar ett praktiskt förråd där allehand leksaker, cyklar och trädgårdsredskap passar in.

Kolla Parkstad
I området Kolla Parkstad finns det mesta som krävs för att livet ska fungera så enkelt som möjligt. På gångavstånd tar sig barnen till förskola, grundskola eller gymnasium. Med en livsmedelsbutik i närheten behöver du inte åka långa sträckor för att maten ska inhandlas.

Kommunikationer
Bra gång- och cykelvägar leder in till Kungsbacka centrum, som ligger ca 2 km bort med all vardagsservice du behöver i form av butiker, restauranger och pendelstation. Från Kungsbacka station tar du dig med tåg till Göteborg på ca 25 minuter. Väljer du bilen till Göteborg så är det inte långt till motorvägen, eller varför inte ta bussen som har en hållplats i kvarteret.

Fast pris och totalentreprenad
Du köper huset med totalentreprenad och får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Dessutom vet du exakt vad slutsumman kommer att hamna på då villorna säljs till ett fast pris, utan budgivning.

Alla bilder

Kontakt

Daniel Folke, Peab

Säljare

Telefon: 0733-37 30 93

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.