Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Här bor man mitt i backen med närhet till liftar.

Björnrike, Vemdalen, Härjedalen10 -

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 3Rum:4Boarea:85 kvmPris:5 350 000 krAvgift:4 817 kr

Peab och Skistar presenterar - nybyggda lägenheter mitt i backen!

Nu planerar vi nyproducerade lägenheter på härligt läge vid Björnvallen i Björnriket. Ski in/ski out med uteplats eller balkong i fint läge.

Här bor du mitt i backen i närheten av Björnrike torg och Blästervallen med faciliteter som restaurang och Skistarshop. Björnvallen är en fin kombination av ett modernt och bekvämt boende med storslagen utsikt, mycket natur och ett aktivt friluftsliv. Här finns också hållplats för Snöpendeln som bland annat går till närliggande skidområdena Vemdalsskalet och Klövsjö, samt Vemdalen by.

Lägenheterna är välplanerade med mycket ljusinsläpp och en fantastisk utsikt. Den öppna planlösningen gör bostaden perfekt för socialt umgänge och härliga middagar efter en dag ute i naturen. När solen tittar fram är det underbart att kunna sätta sig med en kopp kaffe på balkongen eller terrassen, som ligger i behagligt sydvästligt- alt västligt läge.

Vi planerar för totalt 117 bostäder i kvarteret varav den första säljetappen består av 15 lägenheter om 4 respektive 5 rum och kök, alla med ski in/ski out till nedfarten. Samtliga har dubbla badrum och bastu går att få som tillval i anslutning till ett av dessa. Det finns flera genomtänkta och fina tillval till bostäderna så du enkelt kan skapa din personliga stil på ditt boende. Allt för att du ska trivas som bäst!

Anmäl intresse idag!
Är du intresserad av vårt kommande projekt i Björnrike, Vemdalen?
Anmäl ditt intresse idag. Du som gjort en intresseanmälan får alltid den senaste informationen från oss via nyhetsbrev. Välkommen med din intresseanmälan!

Välkommen till Björnvallen!