Tegefjäll, Åre17 -

Till salu
Tillträde:Preliminärt kvartal 1 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 3Rum:3Boarea:76 kvmPris:4 745 000 krAvgift:4 737 kr

Nya bostadsrätter på pjäxavstånd till liftar och nedfarter!

Nu planerar vi nyproducerade lägenheter på härligt läge vid Tegefjäll i Duved. Välplanerade med balkong i fint läge.

Tegefjäll är beläget mellan Åre och Duved och är ett komplett område med liftar och skidnedfarter sammanbundna med Duved. Vid Tegetornet finns restaurang och intill även reception för SkiStar med stug- och skiduthyrning. Under vintersäsongen finns här även en liten matbutik.
Här från Tegetorget går skidbussen till Åre by och vidare upp till Björnen.

Tegefjäll är ett perfekt område för barnfamiljen, här finns en liten lekplats, Vildmarksstigen som slingrar sig genom skogen samt enkel access till MiniTege ett område för de allra minsta med knapplift och rullband. Tegefjäll bjuder på fina varierande backar och efter snöfall lockar området med riktigt bra skogsskidåkning. Från Tegefjäll är det möjligt att på vintern ta turskidorna på led mot Ullådalen och sommartid bjuder området på flera fina vandringsleder.

Sommartid finns det också många roliga aktiviteter i Åre, för både de små och stora i familjen. Cykla downhill eller trail, här finns Skandinaviens största bike park och en trail-arena för både barn och vuxna, eller varför inte ta liften upp på skutan och gör dagsvandringar i fantastisk natur.

Bad och fiske i närliggande Tegeforsen är möjligt både sommar och vinter. För den som bor permanent i Tegefjäll finns bussförbindels/ Länstrafiken längs med Karolinervägen.
Förskola och skola (F-9) finns i Duved ca 3 km från Tegefjäll. I Duved finns också hälsocentral, träningscenter med paddelhall, restauranger, matbutik och tågstation. Till Åre är det ca 5 km och dit tar du dig enkelt med buss, bil eller sommartid på cykel.

Välplanerat fjällboende
Lägenheterna är välplanerade med mycket ljusinsläpp och en fantastisk utsikt. Den öppna planlösningen gör bostaden perfekt för socialt umgänge och härliga middagar efter en dag ute i naturen. När solen tittar fram är det underbart att kunna sätta sig med en kopp kaffe på balkongen som ligger i behagligt sydvästligt läge.

Bostäderna har 3 respektive 4 rum och kök, och ligger på pjäxavstånd från liftsystemet i Tegefjäll. Samtliga har dubbla badrum och bastu i anslutning till ett av dessa. Det finns flera genomtänkta och fina tillval till bostäderna så du enkelt kan skapa din personliga stil på ditt boende. Allt för att du ska trivas som bäst!

Varje bostad har tillgång till p-plats med stolpe för motorvärmare, som kan uppgraderas till laddstolpe för elbil som tillval. Är du en av de 12 första som tecknar sig för bostad så ingår en elbilsladdare kostnadsfritt. Skidförråd finns i anslutning till respektive lägenhet. Bostäderna är fria från uthyrningsavtal men möjlighet finns till mycket goda hyresintäkter vid uthyrning med SkiStar. Läs mer om logiförmedling under fliken Försäljningsmaterial.

Anmäl intresse idag!
Är du intresserad av vårt kommande projekt i Tegefjäll? Anmäl ditt intresse idag. Du som gjort en intresseanmälan får alltid den senaste informationen från oss via nyhetsbrev. Välkommen med din intresseanmälan!

Välkommen till Tegefjäll!

Bilder och illustration kan skiljas från verkligheten.