Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Åre2 -

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 3Rum:3Boarea:77 kvmAvgift:4 171 kr

Peab och Skistar planerar nya bostadsrätter i Tegefjäll

Nu planerar vi nyproducerade lägenheter på härligt läge vid Tegefjäll i Duved. Välplanerade med uteplats eller balkong i fint läge.

Tegefjäll är beläget mellan Åre och Duved och är ett komplett område med liftar och skidnedfarter sammanbundna med Duved. Vid Tegetornet finns restaurang och intill även reception för SkiStar med stug- och skiduthyrning. Under vintersäsongen finns här även en liten matbutik.
Här från Tegetornet går skidbussen till Åre by och vidare upp till Björnen.

Tegefjäll är ett perfekt område för barnfamiljen, här finns en liten lekplats, Vildmarksstigen som slingrar sig genom skogen samt enkel access till MiniTege ett område för de allra minsta med knapplift och rullband. Tegefjäll bjuder på fina varierande backar och efter snöfall lockar området med riktigt bra skogsskidåkning. Från Tegefjäll är det möjligt att på vintern ta turskidorna på led mot Ullådalen och sommartid bjuder området på flera fina vandringsleder.

Bad och fiske i närliggande Tegeforsen är möjligt både sommar och vinter. För den som bor permanent i Tegefjäll finns bussförbindels/ Länstrafiken längs med Karolinervägen.
Förskola och skola (F-9) finns i Duved ca 3 km från Tegefjäll. I Duved finns också hälsocentral, träningscenter med paddelhall, restauranger, matbutik och tågstation. Till Åre är det ca 5 km och dit tar du dig enkelt med buss, bil eller sommartid på cykel.

Lägenheterna är välplanerade med mycket ljusinsläpp och en fantastisk utsikt. Den öppna planlösningen gör bostaden perfekt för socialt umgänge och härliga middagar efter en dag ute i naturen. När solen tittar fram är det underbart att kunna sätta sig med en kopp kaffe på balkongen eller terrassen, som ligger i behagligt sydvästligtläge.
Du hittar planlösningar i vårt bildgalleri samt som PDFer under fliken försäljningsmaterial.

Bostäderna har 3 respektive 4 rum och kök, och ligger på pjäxavstånd från liftsystemet i Tegefjäll. Samtliga har dubbla badrum och bastu går att få som tillval i anslutning till ett av dessa. Det finns flera genomtänkta och fina tillval till bostäderna så du enkelt kan skapa din personliga stil på ditt boende. Allt för att du ska trivas som bäst!

Anmäl intresse idag!
Är du intresserad av vårt kommande projekt i Tegefjäll? Anmäl ditt intresse idag. Du som gjort en intresseanmälan får alltid den senaste informationen från oss via nyhetsbrev. Välkommen med din intresseanmälan!


Välkommen till Tegefjäll!

Kontaktpersoner
Monica Norberg Länsförsäkring Fastighetsförmedling

Monica Norberg Länsförsäkring Fastighetsförmedling070 253 60 60Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?