Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

ÖstersundA1202 - Litsvägen

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 4Rum:2Boarea:54 kvmBalkong:JaBredband:Bredband.Hiss:JaGemensamma utrymmen:Cykelverkstad och VallabodAvgift:3 048 kr

Tvåa med balkong mot innergård

Välplanerad två om 54 kvm två trappor upp med balkong med kvällssol

Här bor du på bekvämt avstånd till stadskärnan och även nära till både skolor och förskola, restauranger, mataffär och idrottsanläggning. Här finns det mest på bekvämt avstånd med all tänkbar service, sjukhus, Multi Challenge och friluftsområde. Från Brf Skidskytten har du gångavstånd till Östersund skidstadion där det finns milsvida, preparerade skidspår under vintern och asfalterad rullskidbana under barmarksperioden. Mycket goda kommunikationer av gång- och cykelvägar till det mesta kring Östersund.

Vi skapar ett hem som gör livet enklare, bekvämare och rikare. Vill du ta dig vidare finns gott om tåg och bussar. Ska du göra längre resor väntar Östersund flygplats bara drygt en mil bort. Så enkelt.

Svanenmärkta och välplanerade hem
Brf Skidskytten präglas av genomtänkt arkitektur med fasad klädd i vackert tegel. Här samsas två huskroppar på fyra, respektive fem våningar. 54 st lägenheter totalt fördelat på tvåor och treor, 54-83 kvm. Samtliga har balkong, flera lägenheter har till och med två.
Här har vi satsat på moderna, Svanenmärkta och välplanerade hem. En behaglig ekparkett breder ut sig genom lägenheten och väggarna är luftigt vita. Köket är en perfekt kombo av Marbodal och moderna vitvaror från Electrolux. En självklar plats för umgänge. Badrummet är utrustat med stilfullt kakel och klinkers och möbler från INR.

Alla lägenheter har externa förråd i källarplan och på gården finner du vallabod och miljörum. Har du bil parkerar du den alldeles i närheten på din parkeringsplats med motorvärmare, här finns även ett antal parkeringsplatser med egen el-laddstolpe att hyra.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Skidskytten betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet vilket pris du kommer att betala.

Anmäl ditt intresse för löpande information!
Är du intresserad av våra nya hem i Skidskytten? Anmäl ditt intresse här på projektsidan så får du löpande information om projektet.


Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder och illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Björn Löfgren

Björn LöfgrenStorsjömäklarna073-843 25 55Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?