Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

ÖstersundB1202 - Litsvägen

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 4Rum:2Boarea:54 kvmBalkong:JaHiss:JaGemensamma utrymmen:Cykelverkstad och VallabodPris:1 595 000 krAvgift:3 048 kr

Tvåa med balkong mot innergård

Välplanerad två om 54 kvm två trappor upp med balkong mot den gröna innergården

Med en insats från 1.650.000 kr för 70 kmv, är Brf Skidskytten det mest prisvärda nyproduktionsprojektet för bostäder i Östersund!

Anmäl ditt intresse till ett svanenmärkta hem om 2-3 RoK, alla med minst en balkong. Förening med vallabod och cykelverkstad.

Här bor du på bekvämt avstånd till stadskärnan och även nära till både skolor och förskola, restauranger, mataffär och idrottsanläggning. Här finns det mest på bekvämt avstånd med all tänkbar service, sjukhus, Multi Challenge och friluftsområde. Från Brf Skidskytten har du gångavstånd till Östersund skidstadion där det finns milsvida, preparerade skidspår under vintern och asfalterad rullskidbana under barmarksperioden. Mycket goda kommunikationer av gång- och cykelvägar till det mesta kring Östersund. Vi på Peab Bostad skapar ett hem som gör livet enklare, bekvämare och rikare. Vill du ta dig vidare finns gott om tåg och bussar. Ska du göra längre resor väntar Östersund flygplats bara drygt en mil bort. Så enkelt.

Svanenmärkta och välplanerade hem
Brf Skidskytten präglas av genomtänkt arkitektur med fasad klädd i vackert tegel. Här samsas två huskroppar på fyra, respektive fem våningar. 54 st lägenheter totalt fördelat på tvåor och treor, 54-83 kvm. Samtliga har balkong, flera lägenheter har till och med två.
Här har vi satsat på moderna, Svanenmärkta och välplanerade hem. En behaglig ekparkett breder ut sig genom lägenheten och väggarna är luftigt vita. Köket är en perfekt kombo av Marbodal och moderna vitvaror från Electrolux. En självklar plats för umgänge. Badrummet är utrustat med stilfullt kakel och klinkers och möbel från INR. Förrådsbyggnader och miljörum är centralt placerad på gården. Har du bil parkerar du den alldeles i närheten och där finns även laddmöjlighet.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Skidskytten betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet vilket pris du kommer att betala.

Anmäl ditt intresse för löpande information!
Är du intresserad av våra nya hem i Skidskytten? Anmäl ditt intresse här på projektsidan så får du löpande information om projektet.


Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder och illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

*I månadsavgiften ingår värme, renhållning, tv-kanaler och bredband via Telia Triple Play. Hushållsel och varmvatten tillkommer enligt individuell mätning.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Björn Löfgren

Björn LöfgrenStorsjömäklarna073-843 25 55Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt