Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Illustration_Exteriört
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:4-6Boyta:75-130 kvm

Peab och Skistar presenterar - nybyggda lägenheter mitt i backen!

Modernt och bekvämt boende med storslagen utsikt, mycket natur och ett aktivt friluftsliv.

Brf Sadelbyn i Åre består av modernt boende mitt i backen. Alltså en helt nybyggd lägenhet med möjlighet att åka så mycket skidor du bara orkar. Det är också en helt ny form av bostadsprojekt, då det är en satsning som görs gemensamt av Peab och Skistar.

Sommartid upplever du backen i form av utmanande mountainbikeleder och härliga vandringsleder, som väntar precis utanför dörren.

Lägenheterna är på 75 respektive 130 kvm, alla med ski in/ski out till nedfarten. Och samtliga har dubbla badrum och bastu, genomtänkta materialval och mycket ljusinsläpp med en fantastisk utsikt. Här finns också etagelägenheter med hela fyra sovrum. Alla lägenheter kan anpassas med många fina tillval.

Den öppna planlösningen gör lägenheten perfekt för socialt umgänge eller sköna stunder vid braskaminen. Och när solen tittar fram är det underbart att kunna sätta sig med en kopp kaffe på balkongen eller terrassen, som ligger i behagligt söderläge.

Brf Sadelbyn är en fin kombination av ett modernt och bekvämt boende med storslagen utsikt, mycket natur och ett aktivt friluftsliv.

För mer information om våra bostäder, kontakta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Cecilia Eliasson, 070-639 48 36, cecilia.eliasson@lansfast.se

Välkommen till Åre!

Kontaktpersoner
Cecilia Hemer Eliasson

Cecilia Hemer EliassonLänsfast064-75 11 00Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt