Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
öppen planlösning

Kålgården, Jönköping1-1304 - Odengatan 28

Såld
Tillträde:Prel. sommar/höst 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 5Rum:3Boyta:83 kvmHiss:JaAvgift:4 842 kr

Nästa visning:

Öppen visning - Välkommen!

Läs mer

Nybyggda lägenheter med gemensam takterrass och grönskande innergård

På Kålgården i Jönköping bygger vi nya bostadsrätter för dig som upskattar närhet till city, parker och sjöar.

Brf Postiljonen - trendiga hem med unik innergård och takterrass utöver det vanliga, nära Jönköpings citypuls.
Försäljning pågår av vår första etapp som består av totalt 66 lägenheter om 1-4 rum.

Upplev området kring Postiljonen i vår film och känn in hur ditt drömboende skulle kunna se ut Se filmen här!

I det nya stadskvarteret Drotten i Kålgården planerar vi för nya lägenheter där det gamla postkontoret låg tidigare. Här hittar du hem där möten står i fokus med citypulsen runt knuten och en välplanerad innergård precis utanför dörren.

Tidsenliga och bekväma hem
Brf Postiljonen passar dig som vill bo med det lilla extra. Det här är hem för dig som söker ett trendigt boende med bara ett par minuter från affärsgatorna. Alla moderna finesser finns på plats som underlättar vardagen.
Lägenheterna är byggda med eftertanke och gott om moderna och praktiska lösningar som tvättmaskin, torktumlare alternativt kombimaskin och mikrovågsugn.

Här kan du välja mellan välplanerade lägenheter om 1-4 rum och kök. Våra nya hem kännetecknas av stort ljusinsläpp med tidstypiska planlösningar. Samtliga lägenheter har balkong med stora glaspartier som vetter in mot sovrummet. Vissa har till och med två balkonger!
Öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum med alla moderniteter på plats. Innergården är något utöver det vanliga med fokus på ytor för sociala möten.

Gemensam takterrass under bar himmel och grön oas på innergården
På innergården planeras en gemensamhetslokal och bastu i ett härligt gårdshus. Dessutom förses gården med sittplatser och blir en oas med grönska för härliga dagar med familj och vänner.
Takterassen ger ytterligare möjligheter till umgänge med vänner och grannar i härlig miljö.

Bekvämligheter
På gården finner du en gemensam miljöbod med sopsortering. Rum för barnvagn och rullatorer finns i källarplan. För dig som tar dig runt med cykel kan du parkera tryggt i cykelförråd eller i några av våra cykelställ utanför husen. Det planeras även för garage och parkering.

Dina inredningsval
Ditt liv är troligen inte helt likt någon annans. Därför finns det flera olika inredningsval som du kan välja mellan. På så sätt kan du sätta en personlig prägel och hitta lösningar som bäst passar dina behov. Man kan se det som att vi tillhandahåller duken som du sedan målar på.

Upplev din bostad
Under rubriken "Uforska ditt nya hem" hittar du vår lägenhetsväljare som gör det enkelt för dig att hitta en bostad. Du kan också se hur solen går ner över husen och få en tjuvtitt in i våra nya hem.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Postiljonen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Kolla in när nästa visning är här på hemsidan. Om tiden inte passar är du välkommen att höra av dig för en tidsbokning.