Om objektet

Gemensam takterrass och bastu på innergården

Brf Postiljonen - trendiga hem med unik innergård och takterass utöver det vanliga, nära Jönköpings citypuls.
Försäljning pågår av vår första etapp! Denna första etapp består av trapphus 1-4, totalt 66 lägenheter om 1-4 rum.

Upplev området kring Postiljonen i vår film och känn in hur ditt drömboende skulle kunna se ut Se filmen här!

Välkommen till vår visningsbod i hörnet Odengatan/Stenhuggargatan, där mäklare från Fastighetsbyrån finns på plats. Kolla in när nästa visning är här på hemsidan. Om tiden inte passar är du välkommen att höra av dig för en tidsbokning.


I det nya stadskvarteret Drotten i Kålgården planerar vi för sammanlagt 108 lägenheter i det gamla postkontoret. Där de första fyra trapphusen blir den första etappen. Här hittar du hem där möten står i fokus med citypulsen runt knuten och en välplanerad innergård precis utanför dörren.

Tidsenliga och bekväma hem
Brf Postiljonen passar dig som vill bo med det lilla extra. Det här är hem för dig som söker ett trendigt boende med bara ett par minuter från affärsgatorna. Alla moderna finesser finns på plats som underlättar vardagen.
Lägenheterna är byggda med eftertanke och gott om moderna och praktiska lösningar som tvättmaskin, torktumlare alternativt kombimaskin och mikrovågsugn.

Här kan du välja mellan välplanerade lägenheter om 1-4 rum och kök. Våra nya hem kännetecknas av stort ljusinsläpp med tidstypiska planlösningar. Samtliga lägenheter har balkong med stora glaspartier som vetter in mot sovrummet. Vissa har till och med två balkonger!
Öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum med alla moderniteter på plats. Innergården är något utöver det vanliga med fokus på ytor för sociala möten.

Gemensam takterrass under bar himmel och grön oas på innergården
På innergården planeras en gemensamhetslokal och bastu i ett härligt gårdshus. Dessutom förses gården med sittplatser och blir en oas med grönska för härliga dagar med familj och vänner.
Takterassen ger ytterligare möjligheter till umgänge med vänner och grannar i härlig miljö.

Bekvämligheter
På gården finner du en gemensam miljöbod med sopsortering. Rum för barnvagn och rullatorer finns i källarplan. För dig som tar dig runt med cykel kan du parkera tryggt i cykelförråd eller i några av våra cykelställ utanför husen. Det planeras även för garage och parkering.

Dina inredningsval
Ditt liv är troligen inte helt likt någon annans. Därför finns det flera olika inredningsval som du kan välja mellan. På så sätt kan du sätta en personlig prägel och hitta lösningar som bäst passar dina behov. Man kan se det som att vi tillhandahåller duken som du sedan målar på.

Upplev din bostad
Under rubriken "Uforska ditt nya hem" hittar du vår lägenhetsväljare som gör det enkelt för dig att hitta en bostad. Du kan också se hur solen går ner över husen och få en tjuvtitt in i våra nya hem.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Postiljonen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Visningar

Nästa visning: 16 december

Adress
Fastighetsbyråns kontor Hoppets Torg, ingång vi baksidan vid Waynes coffe.
Kommentar
Öppen visning - Välkommen!
När
14:00-15:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Karin Jerketeg, Fastighetsbyrån

Alla bilder

Kontakt

Karin Jerketeg, Fastighetsbyrån

Säljare

Telefon: 036-777 93 15

Tomas Jr Kulig, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 036-777 93 14

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.