Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Kålgården, Jönköping3-1402 - Östra Holmgatan 2

Såld
Tillträde:Prel. sommar/höst 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättVåning:5 / 5Rum:1Boarea:35 kvmHiss:JaAvgift:2 042 kr

Nästa visning:

Boka visning med mäklare

Läs mer

Lägenheter på Kålgården med gemensam takterrass och grönskande innergård

Nybyggda lägenheter till fast pris, här kan du flytta in redan från september 2020!

På Kålgården i Jönköping bygger vi nya bostadsrätter för dig som uppskattar närhet till city, parker och sjöar. Här hittar du hem där möten står i fokus med citypulsen runt knuten och en välplanerad innergård precis utanför dörren. Byggnationen pågår och här kan du flytta in redan i september i en nyproducerad lägenhet. Vill du känna in känslan i våra nya lägenheter, kontakta våra mäklare för en personlig visning på plats.

Se filmen på vår inredda visningslägenhet
Gemensam takterrass under bar himmel och grön oas på innergården
På innergården planeras en gemensamhetslokal och bastu i ett härligt gårdshus. Här kan du varva ner efter jobbet en kylig höstkväll. Sommarkvällar njuter du av den grönskande innergården. Gården förses med sittplatser och blir en oas med grönska för härliga dagar med familj och vänner. Här finns även lekytor, utegym och boulebana. Takterrassen ger ytterligare möjligheter till umgänge med vänner och grannar med vackra vyer över staden.

Tidsenliga och bekväma hem
Brf Postiljonen passar dig som vill bo med det lilla extra. Det här är hem för dig som söker ett trendigt boende med bara ett par minuter från affärsgatorna. Alla moderna finesser finns på plats som underlättar vardagen. Lägenheterna är byggda med eftertanke och gott om moderna och praktiska lösningar. Badrummen är helkaklade och har tvättmaskin, torktumlare alternativt kombimaskin som standard.

Våra nya hem kännetecknas av stort ljusinsläpp med tidstypiska planlösningar. Här bor du med öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum. De flesta av våra fyror har två toaletter. Samtliga lägenheter har balkong med stora glaspartier som vetter in mot sovrummet. Vissa har till och med två balkonger!

Bekvämligheter
På gården finner du en gemensam miljöbod med sopsortering. Rum för barnvagn och rullatorer finns i källarplan. För dig som tar dig runt med cykel kan du parkera tryggt i cykelförråd eller i några av våra cykelställ utanför husen. Det planeras även för garage och parkering.

Upplev din bostad
Under rubriken "Upptäck projektet" till höger på sidan hittar du vår lägenhetsväljare som gör det enkelt för dig att hitta en ledig bostad. Du kan också vandra in på gården och kolla in lägenheterna i våra rundvandringar.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Postiljonen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Kolla in när nästa visning är här på hemsidan. Om tiden inte passar är du välkommen att höra av dig för en tidsbokning.

Välkommen hem!