Kålgården, Jönköping4-1301 - Östra Holmgatan 4

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 5Rum:3Boarea:68 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:3 967 kr

Välkommen hem, här kan du flytta in direkt!

Inflyttningsklara fyror på Kålgården med gemensam takterrass och gårdshus med bastu.

Nu har vi bara ett två fyror kvar. Välkommen att kontakta vår mäklare På HusmanHagberg för en visning på plats i visningslägenhet.

På Kålgården i Jönköping erbjuder vi nya bostadsrätter för dig som uppskattar närhet till city, parker och sjöar. Här hittar du hem där möten står i fokus med citypulsen runt knuten och en välplanerad innergård precis utanför dörren. Vill du känna in känslan i våra nybyggda lägenheter, kontakta våra mäklare för en personlig visning på plats.

Gemensam takterrass under bar himmel och grön oas på innergården
På innergården finns en gemensamhetslokal och bastu i ett härligt gårdshus. Här kan du varva ner efter jobbet en kylig höstkväll. Sommarkvällar njuter du av den grönskande innergården. Här finns även lekytor, utegym och boulebana. Takterrassen ger ytterligare möjligheter till umgänge med vänner och grannar med vackra vyer över staden.

Tidsenliga och bekväma hem
Brf Postiljonen passar dig som vill bo med det lilla extra. Det här är hem för dig som söker ett trendigt boende med bara ett par minuter från affärsgatorna. Alla moderna finesser finns på plats som underlättar vardagen. Lägenheterna är byggda med eftertanke och gott om moderna och praktiska lösningar. Badrummen är helkaklade och har tvättmaskin och torktumlare.

Våra nya hem kännetecknas av stort ljusinsläpp med tidstypiska planlösningar. Här bor du med öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum.

Bekvämligheter
På gården finns en gemensam miljöbod med sopsortering. Rum för barnvagn och rullatorer finns i källarplan. För dig som tar dig runt med cykel kan du parkera tryggt i cykelförråd eller i några av våra cykelställ utanför husen. Under huset finns ett nytt fint garage.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Postiljonen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Kolla in när nästa visning är här på hemsidan. Om tiden inte passar är du varmt välkommen att höra av dig för att boka en personlig visning.

Välkommen hem!