Om objektet

Nyproduktion nära Jönköpings city

Brf Postiljonen - trendiga hem med unik innergård och takterass utöver det vanliga, nära Jönköpings citypuls. Försäljning pågår! Kontakta vår mäklarpartner för att boka en lägenhet.

I det nya stadskvarteret Drotten i Kålgården planerar vi för sammanlagt 108 lägenheter i det gamla postkontoret. Här hittar du hem där möten står i fokus med citypulsen runt knuten och en välplanerad innergård precis utanför dörren.

Tidsenliga och bekväma hem
Brf Postiljonen passar dig som vill bo med det lilla extra. Det här är hem för dig som söker ett trendigt boende med bara ett par minuter från affärsgatorna. Alla moderna finesser finns på plats som underlättar vardagen. Lägenheterna är byggda med eftertanke och gott om moderna och praktiska lösningar som tvättmaskin, torktumlare alternativt kombimaskin och mikrovågsugn.

Pulserande hem i Postiljonen
Här kan du välja mellan välplanerade lägenheter om 1-4 rum och kök. Våra nya hem kännetecknas av stort ljusinsläpp med tidstypiska planlösningar. Samtliga lägenheter har balkong med stora glaspartier som vetter in mot sovrummet. Öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum med alla moderniteter på plats. Innergården är något utöver det vanliga med fokus på ytor för sociala möten

Upplev din bostad
Under rubriken "Visualiseringar" hittar du vår lägenhetsväljare som gör det enkelt för dig att hitta en bostad. Du kan också se hur solen går ner över husen och få en tjuvtitt in i våra nya hem.

Bekvämligheter
På gården finner du en gemensam miljöbod med sopsortering. Rum för barnvagn och rullatorer finns i källarplan. För dig som tar dig runt med cykel kan du parkera tryggt i cykelförråd eller i några av våra cykelställ utanför husen. Det planeras även för garage och parkering.

Dina inredningsval
Ditt liv är troligen inte helt likt någon annans. Därför finns det flera olika inredningsval som du kan välja mellan. På så sätt kan du sätta en personlig prägel och hitta lösningar som bäst passar dina behov. Man kan se det som att vi tillhandahåller duken som du sedan målar på.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Postiljonen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Visningar

Nästa visning: 25 februari

Adress
Hoppets Torg 4, Fastighetsbyråns lokal i Jönköping (ingång på baksidan mot Waynes Coffe).
Kommentar
Fastighetsbyrån håller öppet hus för er som vill veta mer om våra nya hem i Postiljonen.
När
14:00-15:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson

Kommande visningar

  • 25 mars, Kl. 14:00-15:00 - Öppen visning

Alla bilder

Kontakt

Catharina Pölder, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 036-777 93 12

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.