Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

JönköpingEkbacken

Kommande
Säljstart:Preliminärt 2020Bostäder:40Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Flerbostadshus, Rad-/Kedje-/Parhus

Nyproducerat boende i populära Kungsängen

Här planerar vi för lägenheter och radhus i varierande storlekar. Ett härligt lugnt läge nära naturreservatet Bondberget.

Lugnt och naturskönt i Kungsängen
Fem kilometer öster om Jönköping planerar vi nu för nya naturnära hem i populära Kungsängen. Kungsängen är en ny stadsdel som vuxit fram utmed sluttningarna norr om Öxnehaga. Närheten till naturreservatet Bondberget gör Kungsängen till ett attraktivt boende för den som vill bo naturnära men ändå ha närheten till centrum. I Bondbergets naturreservat finns härliga strövområden med gott om vandringsvänliga stigar. Går du upp på berget från Kungsängen kommer du till mysiga ekskogar. På vintern kan du åka skidor här, både längdskidor och utförsåkning. Här i natursköna Kungsängen planerar vi för 5 nya radhus och bostadsrättslägenheter i varierande storlekar. I närområdet finns frisör, gym och vårdcentral.

Bra kommunikationer
Här bor du med närhet till både Jönköping och Huskvarna. Det finns även bra bussförbindelser mellan Jönköping och Huskvarna som passerar vid Kungsängsvägen alldeles runt knuten.

Nytt och bekvämt
När du köper en nyproducerad bostad är allt nytt och fräscht. Du får vara med och skapa ditt personliga hem genom att välja inredningsval från vårt fina tillvalssortiment.

Fast pris - ingen budgivning
Vi säljer till fast pris, så när du köper en bostad av oss slipper du hetsiga budgivningar.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad ? Lämna in en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. Du får också förtur på bostäderna när försäljningen startar. Lägenheterna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet.

Välkommen med din intresseanmälan!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt