Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

JönköpingEkbacken

Kommande
Säljstart:Preliminärt hösten 2020Bostäder:40Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Flerbostadshus, Rad-/Kedje-/ParhusRum:1-5

Nyproducerade hem intill natur och friluftsliv

Här planerar vi för lägenheter och radhus i varierande storlekar. Ett härligt lugnt läge nära naturreservatet Bondberget.

Lugnt och naturskönt i Kungsängen
I Brf Ekbacken bor du med naturen och de vackra ekarna som närmaste granne, i en redan levande stadsdel. Fem kilometer öster om Jönköping planerar vi nu för nya naturnära hem i populära Kungsängen. Kungsängen är en ny stadsdel som vuxit fram utmed sluttningarna norr om Öxnehaga. Närheten till naturreservatet Bondberget gör Kungsängen till ett attraktivt boende för den som vill bo naturnära men ändå ha närheten till centrum. I naturreservatet finns härliga strövområden med gott om vandringsvänliga stigar. Går du upp på berget från Kungsängen kommer du till mysiga ekskogar. På vintern kan du åka skidor här, både längdskidor och utförsåkning.

Här i natursköna Kungsängen planerar vi för 5 nya radhus och bostadsrättslägenheter i varierande storlekar. Flerbostadshuset pryds med stående träfasad och radhusen med liggande. Taken täcks av naturgrå takpannor, varvat med vackra takkupor. I närområdet finns frisör, gym och vårdcentral.

Många skolor och förskolor

I området finns många skolor och förskolor att välja bland - montessori, särskola, grundskola, idrottsgymnasium och praktiska gymnasiet. Välj bland Sandagymnasiet, Birkagården, Internationella engelska skolan och Österängsskolan. Birka, Barnens hus och Storängen är tre förskolor som alla ligger på bekvämt gångavstånd.

Bra kommunikationer
Här bor du med närhet till både Jönköping och Huskvarna. Det finns även bra bussförbindelser mellan Jönköping och Huskvarna som passerar vid Kungsängsvägen, alldeles runt hörnet.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt i Kungsängen certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Nytt och bekvämt
När du köper en nyproducerad bostad är allt nytt och fräscht. Du får vara med och skapa ditt personliga hem genom att välja inredningsval från vårt fina tillvalssortiment.

Fast pris - ingen budgivning
Vi säljer till fast pris, så när du köper en bostad av oss slipper du hetsiga budgivningar.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Lämna in en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. Du får också förtur på bostäderna när försäljningen startar. När lägenheterna släpps till försäljning kommer de att fördelas enligt den turordning som du har gjort intresseanmälan på projektet. Dvs är flera intresserade av samma lägenhet så fördelas lägenheten till den som har stått längst som intressent. Genom att anmäla intresse får du också inbjudan till den digitala säljpremiären.

Välkommen med din intresseanmälan!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?