Skeppsbron, Jönköping1-1401 - Kämpeavenyn

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:92 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:3 549 000 krAvgift:5 348 krIngår i avgiften:Värme, Kallvatten, Sophämtning

Stor genomgående trea med balkong mot gården

Stor trea om 92 kvm med balkong mot innergården. Härlig planlösning, öppet mellan kök och vardagsrum och möjlighet att välja till en trevlig köksö.

Grönskande innergård öppen för allmänheten
Välkommen in på den spännande innergården, en lummig och grön gård som är öppen för allmänheten. Här kan du smita in i en levande värld omgiven av grönska. Innergården blir en härlig plats där möten mellan grannar, vänner och förbipasserande står i fokus. Här kan du slå dig ner på uteserveringen och koppla av med något gott att äta och dricka. Under gården finns parkering för både cyklar och bilar. Här finns även laddstation för elbil.

Takterrass utöver det vanliga
Föreningens takterrass blir något alldeles extra. Takterrassen blir en samlingsplats för de boende i huset. Här finns plats för träning och en aktiv vardag. Välj mellan att träna i utegymmet eller häftiga multisportarenan på taket. Eller varför inte bara varva ner och njuta av den härliga utsikten en stund? Här på takterrassen finns även gemensamma ytor för grillning och umgänge. För den med gröna fingrar finns dessutom odlingslådor.

Vinnande tävlingsbidrag
Peab Bostads förslag "Den hemliga trädgården" var ett av fem finalbidrag i en markanvisningstävling i Jönköping. Syftet med tävlingen var att hitta innovativa och nya utmärkande sätt att skapa social hållbarhet. Peab Bostads bidrag vann tävlingen med bidraget " Den Hemliga trädgården" som togs fram av Peab Bostad i samarbete med Fojab.

Juryns motivering: Den hemliga trädgården är ett väldigt genomarbetat och fint förslag som har många grundkvaliteter i struktur, gestaltning och bostäder och som passar väl in i idén om vad Skeppsbron ska vara i framtiden.

Lägenheterna
Här planerar vi för lägenheter i varierande storlekar. Lägenheterna är planerade för hela livet, anpassningsbara bostäder efter livssituation gör att det är enkelt för många att flytta hit. I kvarteret kommer det att finnas en stor andel med ettor men även tvåor och treor och pampiga takvåningar. Välj mellan en kvadratsmart studio eller en fyra i två plan med egen ingång. Här finns även lägenheter anpassad för minikollektiv, generationsboende eller en stor familjelägenhet med flera sovrum och dubbla badrum.

Området
Kvarteret är placerat på härligt läge vid Munksjön. Här bor du med gångavstånd in till Jönköpings city och med den kommande tågstationen runt husknuten. Njut av promenadstråket runt sjön och den närliggande parken. I närområdet finns allt som behövs i vardagen; matvarubutik, träningsanläggning och förskola.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt Hemliga trädgården kommer att certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Var med från början och skapa ditt nya hem
När du köper en nyproducerad bostad är allt nytt och fräscht. Du får vara med och skapa ditt personliga hem genom att välja inredningsval från vårt fina inredningssortiment.

Praktisk köpguide
Att köpa en bostad är ett av de största besluten du gör i livet. Därför vill vi att det ska vara så tryggt och enkelt som möjligt för dig att köpa en nybyggd bostad av oss. Peab har varit verksamma i över 60 år och har Sveriges nöjdaste kunder, vilket stärker vår position som en trygg och säker aktör när man ska köpa ny bostad. För att du ska känna dig trygg när du köper bostad av Peab har vi tagit fram en enkel köpguide med 8 steg som på ett översiktligt sätt förklarar köpprocessen. Det ska vara enkelt att köpa bostad av oss, vilket är anledningen till att vi har tagit fram denna köpguide där du steg för steg kan läsa om hur det går till! Du hittar guiden genom att Klicka här!

Fast pris - ingen budgivning
Vi säljer till fast pris, så när du köper en bostad av oss slipper du stressande budgivningar.

Intresseanmälan
Är du intresserad av vårt projekt Hemliga Trädgården? Anmäl ditt intresse här på hemsidan. Du som gjort en intresseanmälan får alltid den senaste informationen från oss via nyhetsbrev.

Välkommen med på resan till ditt nya drömhem!

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

 • Energieffektiva vitvaror
 • Miljömärkt el
 • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
 • Nära bussförbindelser
 • Svanen
 • Snålspolande kranar
 • Giftfria golv utan farliga kemikalier
 

 

I din förening:

 • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
 • Laddplats till elbil
 • Odlingslådor på takterrassen
 • Insektshotell och fågelholkar
 • Nära bussförbindelser
 • Biologisk mångfald på innergården
 • Cykelverkstad
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.