Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Jönköping2-1501 - Kämpeavenyn

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:4Boarea:88 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:3 949 000 krAvgift:5 333 kr

Nästa visning:

Välkommen på visning - Mäklare Michel Cosic 073-152 10 30

Läs mer

Hörnfyra med inglasad balkong i västerläge

Trevlig hörnfyra med helkaklad bad/tvätt och separat gästwc. Rymlig hall med bra förvaring och mysig inglasad balkong i västerläge.

Grönskande innergård öppen för allmänheten
Välkommen in på den spännande innergården, en lummig och grön gård som är öppen för allmänheten. Här kan du smita in i en levande värld omgiven av grönska. Innergården blir en härlig plats där möten mellan grannar, vänner och förbipasserande står i fokus. Här kan du slå dig ner på uteserveringen och koppla av med något gott att äta och dricka. Under gården finns parkering för både cyklar och bilar. Här finns även laddstation för elbil.

Takterrass utöver det vanliga
Föreningens takterrass blir något alldeles extra. Takterrassen blir en samlingsplats för de boende i huset. Här finns plats för träning och en aktiv vardag. Välj mellan att träna i utegymmet eller häftiga multisportarenan på taket. Eller varför inte bara varva ner och njuta av den härliga utsikten en stund? Här på takterrassen finns även gemensamma ytor för grillning och umgänge. För den med gröna fingrar finns dessutom odlingslådor.

Vinnande tävlingsbidrag
Peab Bostads förslag "Den hemliga trädgården" var ett av fem finalbidrag i en markanvisningstävling i Jönköping. Syftet med tävlingen var att hitta innovativa och nya utmärkande sätt att skapa social hållbarhet. Peab Bostads bidrag vann tävlingen med bidraget " Den Hemliga trädgården" som togs fram av Peab Bostad i samarbete med Fojab.

Juryns motivering: Den hemliga trädgården är ett väldigt genomarbetat och fint förslag som har många grundkvaliteter i struktur, gestaltning och bostäder och som passar väl in i idén om vad Skeppsbron ska vara i framtiden.

Lägenheterna
Här planerar vi för lägenheter i varierande storlekar. Lägenheterna är planerade för hela livet, anpassningsbara bostäder efter livssituation gör att det är enkelt för många att flytta hit. I kvarteret kommer det att finnas en stor andel med ettor men även tvåor och treor och pampiga takvåningar. Välj mellan en kvadratsmart studio eller en fyra i två plan med egen ingång. Här finns även lägenheter anpassad för minikollektiv, generationsboende eller en stor familjelägenhet med flera sovrum och dubbla badrum.

Området
Kvarteret är placerat på härligt läge vid Munksjön. Här bor du med gångavstånd in till Jönköpings city och med den kommande tågstationen runt husknuten. Njut av promenadstråket runt sjön och den närliggande parken. I närområdet finns allt som behövs i vardagen; matvarubutik, träningsanläggning och förskola.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt Hemliga trädgården kommer att certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Var med från början och skapa ditt nya hem
När du köper en nyproducerad bostad är allt nytt och fräscht. Du får vara med och skapa ditt personliga hem genom att välja inredningsval från vårt fina inredningssortiment.

Fast pris - ingen budgivning
Vi säljer till fast pris, så när du köper en bostad av oss slipper du stressande budgivningar.

Intresseanmälan
Är du intresserad av vårt projekt Hemliga Trädgården? Anmäl ditt intresse här på hemsidan. Du som gjort en intresseanmälan får alltid den senaste informationen från oss via nyhetsbrev.

Välkommen med på resan till ditt nya drömhem!

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.