Om projektet

Radhus i Västra Djurängen - perfekt för barnfamijen!

Västra Djurängen är en stadsdel för dig med aptit på livet!
Här bor du i ett område med närhet till friluftsliv, Hansa City och Berga centrum och bra kommunikationer på bekvämt avstånd.


Västra Djurängen ligger i ett expansivt område där nya bostäder och kvarter växer upp bredvid de äldre. Här bor du på bekvämt avstånd till både Berga Centrum och Hansa City med omfattande serviceutbud såsom bland annat matvaruaffärer, köpcentrum, vårdcentral och folktandvård.

Från västra Djurängen kan du smidigt, till fots eller med cykel, ta dig via en gång- och cykelbro över till Hansa City. Djurängen har en egen skolenhet med förskola, förskoleklass, grundskola år 1-6 samt fritidshem. Just nu pågår byggnationen av en ny skola, där invigning planeras till årsskiftet 2018/2019. Som alternativ finns montessoriförskolan Regnbågen med tillhörande skola.

Bekvämt avstånd till centrala Kalmar
Området har ett naturnära läge med fina grönområden och ligger granne med friluftsområdet Skälby som är en omtyckt samlingsplats för både vuxna och barn. In till centrala Kalmar (ca 4 kilometer) tar du dig smidigt med cykel eller via bra och regelbundna bussförbindelser både i anslutning till- och genom Djurängen.

Bo uppe, umgås nere
Det är lätt att förstå varför vår husmodell Vänern blivit så populär. På de 121 kvadratmetrarna ryms tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla tänkbara bekvämligheter som krävs för en barnfamilj.

Öppen planlösning
Den öppna planlösningen på entréplanet gör Vänern till ett hem dit man gärna bjuder hem sina vänner. Redan när du tagit klivet in i hallen kan du blicka ut mot husets baksida. Innanför hallen ligger det stora köket, där kocken i familjen har god kontakt med middagsgästerna över den avskiljande disken.

I grundutförande ligger de tre sovrummen på övervåningen tillsammans med ett stort badrum, en klädkammare och ett allrum. Skulle familjen växa är det möjligt att sätta upp en vägg och förvandla allrummet till ytterligare ett sovrum. Tack vare husets planlösning, med sovrum på övervåningen och kök/vardagsrum på entréplan, blir det naturligt att ha sitt sociala liv därnere och sina privata ytor på övervåningen.

Välisolerat och ljudlöst
Den välbeprövade och genomtänkta konstruktionen är något som är utmärkande för våra hus. De tjocka väggarna och välisolerade fönstren gör att värmen stannar kvar på insidan. Detta minimerar behovet av extra uppvärmning och gör därmed nytta för både plånbok och miljö.

Anmäl ditt intresse nu!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Västra djurängen? Gör en intresseanmälan här och vi håller dig uppdaterad med information om våra nya hem.

Bostäder och priser

Nr. Status Tomtarea Rum Boarea Pris
1 Till salu 244 kvm 5 rok 121 kvm 3 990 000 kr Läs mer
2 Till salu 173 kvm 5 rok 121 kvm 3 890 000 kr Läs mer
3 Till salu 172 kvm 5 rok 121 kvm 3 890 000 kr Läs mer
4 Till salu 269 kvm 5 rok 121 kvm 4 190 000 kr Läs mer
Läs mer

Visningar

Nästa visning: 24 mars

Adress
Vi ses på Pontuz Löfgrens kontor, Västra Sjögatan 33.
Kommentar
Välkommen på presentation av våra nya hem i Västra Djurängen!
När
11:00-12:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Marcus Lönnbom, Pontuz Löfgren AB

Alla bilder

Anmäl intresse

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.