Öster, Örebro2.1003 - Lykttändargatan

Såld
Tillträde:Prel. våren 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2Boarea:53 kvmBalkong:JaHiss:JaGemensamma utrymmen:Gym, övernattningsrumAvgift:3 683 krIngår i avgiften:Värme, Kallvatten, Sophämtning

Nästa visning:

Välkommen på visning i Peabs Bobutik, Norra Grev Rosengatan 1A. Här kommer du kunna ta del av våra fina nya bostäder på populära Österplan.

Läs mer

Bo nytt och bekvämt med närhet till parker och Örebro centrum

Rymlig tvåa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort sovrum med skjutdörrsgarderob och möjlighet till dubbelsäng. Luftigt badrum med tvättmöjlighet. Från vardagsrummet nås den trevliga balkongen om 7 kvm.

Välkommen hem till ett bekvämt boende på populära Öster. Här bor du i ett nytt hem med närhet till Behrn Arena, Universitetet, Stadsparken. Här på Öster bygger vi ett nytt flerbostadshus med lägenheter i bostadsrättsform. Här bor du med tillgång till gym, övernattningsrum och extra förrådsutrymmen.

Bellevue Deux ligger söder om den fina Österängsparken. Huset kommer att vara utformat i två olika nivåer vilket skapar ett snyggt och varierat uttryck. Fasaden utförs i skiffer i olika kulörer som ger en spännande och lyxig känsla. I huset finns övernattningsrum för boende och gäster. Det finns även uthyrningsförråd i källaren för de som behöver ytterligare förvaring. Perfekt för dig som ska lämna ett större boende och är osäker på vart alla dina saker ska få plats. 

Skapa ditt personliga hem
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har vi valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Vi har lagt stor omsorg på fina materialval. I standardutförandet är inredningen klassiskt vit med ekparkett på golven. I köket finns moderna vitvaror på plats. 

Nu kan ditt företag köpa en bostadsrätt i det här projektet.
Peab Bostad erbjuder nu företag (juridisk person) möjligheten att köpa bostadsrätter i det här projektet. Är du intresserad? Läs mer om vad som gäller här

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Våra hem certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Praktisk köpguide
Att köpa en bostad är ett av de största besluten du gör i livet. Därför vill vi att det ska vara så tryggt och enkelt som möjligt för dig att köpa en nybyggd bostad av oss. Peab har varit verksamma i över 60 år och har Sveriges nöjdaste kunder, vilket stärker vår position som en trygg och säker aktör när man ska köpa ny bostad. För att du ska känna dig trygg när du köper bostad av Peab har vi tagit fram en enkel köpguide med 8 steg som på ett översiktligt sätt förklarar köpprocessen. Det ska vara enkelt att köpa bostad av oss, vilket är anledningen till att vi har tagit fram denna köpguide där du steg för steg kan läsa om hur det går till! Du hittar guiden genom att Klicka här!

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening:

  • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
  • Närhet till bussförbindelser
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte