Öster, Örebro2.1401 - Lykttändargatan

Till salu
Tillträde:Prel. våren 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1Boarea:36 kvmBalkong:JaHiss:JaGemensamma utrymmen:Gym, övernattningsrumPris:1 545 000 krAvgift:2 640 krIngår i avgiften:Värme, Kallvatten, Sophämtning

Bo nytt och bekvämt med närhet till parker och Örebro centrum

• Splitterny • 7 kvm balkong • Sovalkov • Läget! • Nära universitetet • Nära stadens puls • Nära parker och uteliv • Kök från Marbodal • Vitvaror från Electrolux inklusive diskmaskin och kombitvättmaskin • Genomtänkt planlösning • Helkaklat badrum • Ekparkett Välkommen till denna fantastiska nyproducerade etta om 36 kvm som ligger på det perfekta läget mellan stad och park. här kan du njuta av hemmets lugna vrå, samtidigt som det är nära till uteliv - både i staden och i naturen. Välkommen in och välkommen hem! Hallens stilrena klinker möter lägenhetens ekparkett som breder ut sig över lägenhetens stora rum där alla hemmets funktioner har sin plats. I hallen hittar du lägenhetens förvaring i form av garderober, linneskåp och städskåp. Svänger du in i badrummet möts du av klinker på golvet och kakel på väggarna. Kvalitetsinredning i form av kommod och väggskåp från INR, blandare från Mora och en kombinerad tvätt och torktumlare från Electrolux. Handdukarna låter du torka och gör sådär härligt varma och sköna på handdukstorken och i badrumsgolvet finns ljuvlig komfortgolvvärme. Längs ena långväggen löper det moderna, stilrena köket från Marbodal där du kan njuta av såväl diskmaskin, som varmluftsugn och inbyggnadsmicro. Det ska vara enkelt och kul att laga mat i ditt nya kök! Den öppna planlösningen med sovalkov skapar rum för matplats och soffa samt säng. Här kan du plugga, hänga med vänner, slappa framför TV:n eller varför inte ta med morgonkaffet ut på din härliga balkong om 7 kvm. I den här lägenheten hittar du helt enkelt allt du behöver för att bo bra och bekvämt, dessutom i ett vackert, svanenmärkt hus. Om föreningen; I Bellevue Deux bor du bredvid den fina Österängsparken, ett stenkast från Behrn Arena, en cykeltur från universitetet och med gym och mataffär i din absoluta närhet. I det vackra huset, som också rymmer gästrum och gym kan du leva ditt bästa liv med närhet till det mesta och i en helt nybyggd miljö där allt är nytt och fräscht. Kontakta mäklare Robert Olsson och påbörja resan mot ditt nya drömboende redan idag!

Välkommen till denna fantastiska nyproducerade etta om 36 kvm som ligger på det perfekta läget mellan stad och park. här kan du njuta av hemmets lugna vrå, samtidigt som det är nära till uteliv - både i staden och i naturen.

Välkommen in och välkommen hem!

Hallens stilrena klinker möter lägenhetens ekparkett som breder
ut sig över lägenhetens stora rum där alla hemmets funktioner har sin plats. I hallen hittar du lägenhetens förvaring i form av garderober, linneskåp och städskåp. Svänger du in i badrummet möts du av klinker på golvet och kakel på väggarna. Kvalitetsinredning i form av kommod och väggskåp från INR, blandare från Mora och en kombinerad tvätt och torktumlare från Electrolux. Handdukarna låter du torka och gör sådär härligt varma och sköna på handdukstorken och i badrumsgolvet finns ljuvlig komfortgolvvärme.

Längs ena långväggen löper det moderna, stilrena köket från Marbodal där du kan njuta av såväl diskmaskin, som varmluftsugn och inbyggnadsmicro. Det ska vara enkelt och kul att laga mat i ditt nya kök!

Den öppna planlösningen med sovalkov skapar rum för matplats och soffa samt säng. Här kan du plugga, hänga med vänner, slappa framför TV:n eller varför inte ta med morgonkaffet ut på din härliga balkong om 7 kvm.

I den här lägenheten hittar du helt enkelt allt du behöver för att bo bra och bekvämt, dessutom i ett vackert, svanenmärkt hus.

Om föreningen; I Bellevue Deux bor du bredvid den fina Österängsparken, ett stenkast från Behrn Arena, en cykeltur från universitetet och med gym och mataffär i din absoluta närhet. I det vackra huset, som också rymmer gästrum och gym kan du leva ditt bästa liv med närhet till det mesta och i en helt nybyggd miljö där allt är nytt och fräscht.

Kontakta mäklare Robert Olsson och påbörja resan mot ditt nya drömboende redan idag!

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening:

  • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
  • Närhet till bussförbindelser
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte