Öster, Örebro2.1502 - Lykttändargatan

Reserverad
Tillträde:Prel. våren 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:5 / 6Rum:3Boarea:81 kvmBalkong:JaHiss:JaGemensamma utrymmen:Gym, övernattningsrumAvgift:4 999 krIngår i avgiften:Värme, Kallvatten, Sophämtning

Nästa visning:

Välkommen på visning i Peabs Bobutik, Norra Grev Rosengatan 1A. Här kommer du kunna ta del av våra fina nya bostäder på populära Österplan.

Läs mer

Rymlig trea med både balkong och terrass

• 30 kvm terrass i söder • 7 kvm balkong i öster • Splitterny lägenhet • Klädkammare • Stort kök • Köksö • Läget! Nära stadens puls • Nära parker och uteliv • Kök från Marbodal • Vitvaror från Electrolux• Helkaklat badrum • Ekparkett Välkommen till denna fantastiska nyproducerade trea om 81 kvm med det lilla extra! Här hittar du en 30 kvm terrass i bästa söderläge som bara väntar på att fyllas med liv, lugn, mingel och njut. Lägenheten ligger på det perfekta läget mellan stad och park. Här kan du njuta av hemmets lugna vrå, samtidigt som det är nära till uteliv - både i staden och i naturen. Här bor du nyproducerat och underhållsfritt. Ett enkelt liv med mer tid för det du tycker om. Välkommen in och välkommen hem! Du öppnar dörren och ser hallens stilrena klinker möta lägenhetens ekparkett som breder ut sig över lägenhetens alla rum där alla hemmets funktioner har sin plats. Här finner du två sovrum, varav det stora har en 3 kvm klädkammare. Det mindre sovrummet kan användas som barnrum, arbetsrum, gästrum eller walk – in closet. Det som passar ditt liv och ditt leverne bäst. Svänger du in i badrummet möts du av klinker på golvet och kakel på väggarna. Kvalitetsinredning i form av kommod och väggskåp från INR, blandare från Mora och tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med tillhörande väggskåp från INR för extra bra förvaring. Handdukarna låter du torka och gör sådär härligt varma och sköna på handdukstorken och i badrumsgolvet finns ljuvlig komfortgolvvärme. I den öppna planlösningen som kombinerar kök och vardagsrum löper det stora, moderna, stilrena köket från Marbodal där du kan njuta av såväl köksö, som diskmaskin, varmluftsugn och inbyggnadsmicro samt hel kyl och frys. Det ska vara enkelt och kul att laga mat i ditt nya kök! Här får både du och dina gäster plats. Den öppna planlösningen skapar rum för matplats och soffgrupp. Här kan du umgås med familj och vänner, slappa framför TV:n eller varför inte ta med morgonkaffet ut på din fantastiska terrass om hela 30 kvm eller på balkongen om 7 kvm. Deras fördelaktiga placeringar i söder och öster gör att du snabbt hittar din favoritplats här. I den här lägenheten hittar du helt enkelt allt du behöver och lite till. Här bor du bra och bekvämt, dessutom i ett vackert, svanenmärkt hus. Om föreningen; I Bellevue Deux bor du bredvid den fina Österängsparken, ett stenkast från Behrn Arena, en cykeltur från universitetet och med gym och mataffär i din absoluta närhet. I det vackra huset, som också rymmer gästrum och gym kan du leva ditt bästa liv med närhet till det mesta och i en helt nybyggd miljö där allt är nytt och fräscht. Kontakta mäklare Robert Olsson och påbörja resan mot ditt nya drömboende redan idag!

Välkommen till denna fantastiska nyproducerade trea om 81 kvm med det lilla extra! Här hittar du en 30 kvm terrass i bästa söderläge som bara väntar på att fyllas med liv, lugn, mingel och njut. Lägenheten ligger på det perfekta läget mellan stad och park. Här kan du njuta av hemmets lugna vrå, samtidigt som det är nära till uteliv - både i staden och i naturen. Här bor du nyproducerat och underhållsfritt. Ett enkelt liv med mer tid för det du tycker om.

Välkommen in och välkommen hem!

Du öppnar dörren och ser hallens stilrena klinker möta lägenhetens ekparkett som breder
ut sig över lägenhetens alla rum där alla hemmets funktioner har sin plats.

Här finner du två sovrum, varav det stora har en 3 kvm klädkammare. Det mindre sovrummet kan användas som barnrum, arbetsrum, gästrum eller walk – in closet. Det som passar ditt liv och ditt leverne bäst.

Svänger du in i badrummet möts du av klinker på golvet och kakel på väggarna. Kvalitetsinredning i form av kommod och väggskåp från INR, blandare från Mora och tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med tillhörande väggskåp från INR för extra bra förvaring. Handdukarna låter du torka och gör sådär härligt varma och sköna på handdukstorken och i badrumsgolvet finns ljuvlig komfortgolvvärme.

I den öppna planlösningen som kombinerar kök och vardagsrum löper det stora, moderna, stilrena köket från Marbodal där du kan njuta av såväl köksö, som diskmaskin, varmluftsugn och inbyggnadsmicro samt hel kyl och frys. Det ska vara enkelt och kul att laga mat i ditt nya kök! Här får både du och dina gäster plats.

Den öppna planlösningen skapar rum för matplats och soffgrupp. Här kan du umgås med familj och vänner, slappa framför TV:n eller varför inte ta med morgonkaffet ut på din fantastiska terrass om hela 30 kvm eller på balkongen om 7 kvm. Deras fördelaktiga placeringar i söder och öster gör att du snabbt hittar din favoritplats här.

I den här lägenheten hittar du helt enkelt allt du behöver och lite till. Här bor du bra och bekvämt, dessutom i ett vackert, svanenmärkt hus.

Om föreningen; I Bellevue Deux bor du bredvid den fina Österängsparken, ett stenkast från Behrn Arena, en cykeltur från universitetet och med gym och mataffär i din absoluta närhet. I det vackra huset, som också rymmer gästrum och gym kan du leva ditt bästa liv med närhet till det mesta och i en helt nybyggd miljö där allt är nytt och fräscht.

Kontakta mäklare Robert Olsson och påbörja resan mot ditt nya drömboende redan idag!

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening:

  • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
  • Närhet till bussförbindelser
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte