Öster, Örebro2.1602 -

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:6 / 6Rum:3Boarea:81 kvmBalkong:JaHiss:JaGemensamma utrymmen:Gym; lokal för co-working; orangeri; bastu; takterrassPris:3 995 000 krIngår i avgiften:Värme, Bredband, Tv, Telefoni, Kallvatten, Sophämtning

Nästa visning:

Välkommen på visning i Peabs Bobutik, Norra Grev Rosengatan 1A. Här kommer du kunna ta del av våra fina nya bostäder på populära Österplan.

Läs mer

Rymlig trea högst upp med två balkonger

Genomgående trea högst upp i huset med öppen planlösning och kök i vinkel. Två sovrum varav ett med egen klädkammare. Rymligt badrum med tvättmöjligheter. Två härliga balkonger, en som nås från vardagsrum och en från sovrum.

Välkommen hem till ett bekvämt boende på populära Öster. Här bor du i ett nytt hem med närhet till Behrn Arena, Universitetet, Stadsparken. Här på Öster planerar vi för ett nytt flerbostadshus med lägenheter i bostadsrättsform. Här bor du med tillgång till gym, övernattningslägenhet och extra förrådsutrymmen. I grannhuset finns även en gemensam takterrass med orangeri och härliga vyer över staden. Är du intresserad av en bostad som ligger som kommande på vår hemsida? Vänligen kontakta Robert eller Joel på Svensk Fastighetsförmedling för mer information om pris, avgift och hur bokningen går till på våra bostäder som inte är släppta.

Bellevue Deux är vår andra etapp söder om Österängsparken. Huset kommer att vara utformat i två olika nivåer vilket skapar ett snyggt och varierat uttryck. Fasaden utförs i skiffer i olika kulörer som ger en spännande och lyxig känsla. I huset planeras för en praktisk föreningslokal och övernattningsrum för boende och gäster. Det finns även uthyrningsförråd i källaren för de som behöver ytterligare förvaring. Perfekt för dig som ska lämna ett större boende och är osäker på vart alla dina saker ska få plats. I grannhuset finns ett gym,takterrass och en co-workinglokal som du som boende i Bellevue Deux får nyttja. Här har du allt på bekvämt avstånd.

 I grannprojektet Brf Bellevue finner du samma fördelar som i Bellevue Deux, men här kan flytta in redan under kvartal 4 2024. Mer om fina Brf Bellevue kan du läsa här.

Skapa ditt personliga hem
När du köper en nybyggd bostad av oss på Peab får du vara med och sätta stilen i ditt nya hem. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har vi valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Vi har lagt stor omsorg på fina materialval. I standardutförandet är inredningen klassiskt vit med ekparkett på golven. I köket finns moderna vitvaror på plats. Utöver detta har vi tagit fram ett tillvalsprogram där du bland annat kan uppgradera dina vitvaror, byta köksluckor, bänkskivor och välja bland olika färger på kakel och klinkers.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Våra hem certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Praktisk köpguide
Att köpa en bostad är ett av de största besluten du gör i livet. Därför vill vi att det ska vara så tryggt och enkelt som möjligt för dig att köpa en nybyggd bostad av oss. Peab har varit verksamma i över 60 år och har Sveriges nöjdaste kunder, vilket stärker vår position som en trygg och säker aktör när man ska köpa ny bostad. För att du ska känna dig trygg när du köper bostad av Peab har vi tagit fram en enkel köpguide med 8 steg som på ett översiktligt sätt förklarar köpprocessen. Det ska vara enkelt att köpa bostad av oss, vilket är anledningen till att vi har tagit fram denna köpguide där du steg för steg kan läsa om hur det går till! Du hittar guiden genom att Klicka här!

Av oss köper du bostad till fast pris utan budgivning
Fördelarna med att köpa en nyproducerad bostad är många, men främst att du köper din bostad till ett fast pris och undviker tidskrävande och frustrerande budgivningar.  


Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening:

  • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
  • Närhet till bussförbindelser
Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte