Nu kan juridisk person köpa bostad av oss, ta kontakt med ansvarig mäklare! Läs mer här

Öster, Örebro1102 - Lykttändargatan 5

Till salu
Tillträde:Preliminärt vintern 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 8Rum:4Boarea:91 kvmBalkong:JaHiss:JaGemensamma utrymmen:Gym; lokal för co-working; orangeri; bastu; takterrassPris:3 245 000 krAvgift:5 130 krIngår i avgiften:Värme, Bredband, Tv, Telefoni, Kallvatten, Sophämtning

Nästa visning:

Välkommen på visning i Peabs Bobutik, Norra Grev Rosengatan 1A. Här kommer du kunna ta del av våra fina nya bostäder på populära Österplan.

Läs mer

Fyra med öppen planlösning

Öppen planlösning, dubbla balkonger och dubbla wc. Lägenheten bjuder på öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås den ena balkongen av två. Här finns tre sovrum varav det största sovrummet har utgång till egen balkong. Lägenheten har två helkaklade wc, det ena utrustat med både tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Lägenheten är inredd med fina materialval, lyxigt kök från Marbodal och vitvaror från Electrolux. Välkommen till ett parknära boende med ett mysig takterrass och orangeri i huset.

Gott om förvaring med både klädkammare och skjutdörrsgarderob.

Välkommen hem till ett bekvämt boende på populära Öster. Här bor du nytt och bekvämt med närhet till både parker och city. I närheten av Behrn Arena, Universitetet, Stadsparken och Östers villaområde planerar vi för ett nytt flerbostadshus med lägenheter i bostadsrättsform.

Huset kommer att vara utformat i tre olika nivåer vilket skapar ett snyggt och varierat uttryck. Fasaden utförs i skiffer i olika kulörer som ger en spännande och lyxig känsla. I entréplan kommer det att finnas en inspirerande co-working lokal för hemarbete där föreningens medlemmar kan hyra en kontorsplats.

Välkommen upp! Den gemensamma takterrassen blir föreningens givna mötesplats för sköna soliga sommarkvällar. Här planeras även för ett mysigt orangeri som förlänger utesäsongen. I anslutning till takterrassen finns dessutom en bastu med rogivande utsikt över staden.

Här finns allt du behöver på hemmaplan. I gymmet som ligger i husets källare kan du få till träningen i vardagen. Börja med ett träningspass i gymmet och avsluta med en avkopplande bastu.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening:

  • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
  • Närhet till bussförbindelser
Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet