Öster, Örebro1208 - Lykttändargatan

Såld
Tillträde:Preliminärt hösten 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 9Rum:2Boarea:47 kvmBalkong:JaHiss:JaGemensamma utrymmen:Gym; lokal för co-working; orangeri; bastu; takterrassAvgift:2 940 krIngår i avgiften:Värme, Bredband, Tv, Telefoni, Kallvatten, Sophämtning

Nästa visning:

Välkommen på Stomvisning! Vi möts vid byggskylten i hörnet mot coop-parkeringen på Österplan

Läs mer

Trevlig tvåa med öppen planlösning

Trevlig tvåa med öppen planlösning. Bostaden har en mysig balkong om 7 kvm. Stort sovrum med skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng.

Badrum utrustad med kombimaskin.

Välkommen hem till ett bekvämt boende på populära Öster. Här bor du nytt och bekvämt med närhet till både parker och city. I närheten av Behrn Arena, Universitetet, Stadsparken och Östers villaområde planerar vi för ett nytt flerbostadshus med lägenheter i bostadsrättsform.

Huset kommer att vara utformat i tre olika nivåer vilket skapar ett snyggt och varierat uttryck. Fasaden utförs i skiffer i olika kulörer som ger en spännande och lyxig känsla. I entréplan kommer det att finnas en inspirerande co-working lokal för hemarbete där föreningens medlemmar kan hyra en kontorsplats.

Välkommen upp! Den gemensamma takterrassen blir föreningens givna mötesplats för sköna soliga sommarkvällar. Här planeras även för ett mysigt orangeri som förlänger utesäsongen. I anslutning till takterrassen finns dessutom en bastu med rogivande utsikt över staden.

Här finns allt du behöver på hemmaplan. I gymmet som ligger i husets källare kan du få till träningen i vardagen. Börja med ett träningspass i gymmet och avsluta med en avkopplande bastu.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening:

  • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
  • Närhet till bussförbindelser
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte