Om projektet

Nya miljövänliga hem i populära Öster, Örebro

Inom kort påbörjar vi arbetet med våra bostäder på populära Österport i Örebro. Örebro kommun tillsammans med olika byggherrar utvecklar nu det nya området på Österäng. Här planerar vi för moderna och miljövänliga hem, nära både Stadsparken och city.

I Örebros gamla industriområde kommer ett nytt bostadsområde att utvecklas under de kommande åren. I närheten av Behrn Arena, Universitetet och Skebäcks villaområde kommer vi uppföra flerbostadshus med lägenheter i bostadsrättsform. Med närhet till både centrum och Stadsparken är det här det perfekta området för dig som söker ett nytt hem. Här finns vårdcentral, pizzerior och frisör på bekvämt gångavstånd. På Öster finns flera förskolor och grundskolor som exempelvis Jensen och Internationella Engelska Skolan. Örebro Universistet ligger bara 2 km härifrån.

För den som pendlar är det nära till busshålsplatsen, busslinje stannar vid Slussgatan bara några minuters promenad bort.

Vi planerar för ca 60 st nya bostäder med fokus på det ljusa, moderna och yteffektiva. Vi bygger miljövänliga och smarta bostäder, där alla lägenheterna i projektet kommer vara Svanenmärkta.


Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vår nyproduktion? Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan.
Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem.
Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Utforska ditt nya hem

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Vesa Matikainen, Peab

Projekledare

Telefon: 0725 33 33 57

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Brf Söderängarna 2

Nytt boende i Sörbyängen nära både stad och natur. Här bor du i ett lugnt område med närhet till golfbana, gym och livsmedelsbutik.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.