Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Örebro, ÖsterBrf Esplanaden

Kommande
Bostäder:60Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boyta:34-110 kvm

Nya miljövänliga hem i populära Öster, Örebro

I det populära området Öster i Örebro planerar vi nu för ca 60 st nya lägenheter, alla med hög miljöstandard och stilrena inredningsval.

Inom kort påbörjar vi arbetet med våra bostäder på populära Österport i Örebro. Örebro kommun tillsammans med olika byggherrar utvecklar nu det nya området på Österäng. Här planerar vi för moderna och miljövänliga hem, nära både Stadsparken och city.

I Örebros gamla industriområde kommer ett nytt bostadsområde att utvecklas under de kommande åren. I närheten av Behrn Arena, Universitetet och Skebäcks villaområde kommer vi uppföra flerbostadshus med lägenheter i bostadsrättsform. Med närhet till både centrum och Stadsparken är det här det perfekta området för dig som söker ett nytt hem. Här finns vårdcentral, pizzerior och frisör på bekvämt gångavstånd. På Öster finns flera förskolor och grundskolor som exempelvis Jensen och Internationella Engelska Skolan. Örebro Universistet ligger bara 2 km härifrån.

För den som pendlar är det nära till busshålsplatsen, busslinje stannar vid Slussgatan bara några minuters promenad bort.

Vi planerar för ca 60 st nya bostäder med fokus på det ljusa, moderna och yteffektiva. I den första etappen släpper vi 28 av 60 bostäder. Vi bygger miljövänliga och smarta bostäder, där alla lägenheterna i projektet kommer vara Svanenmärkta.


Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vår nyproduktion? Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan.
Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner
Mattias Lindmark

Mattias LindmarkLänsfast070-038 36 00Kontakta mig via e-post