Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

ÖrebroA1001 - Arbetargatan 3 A

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättRum:2Boarea:61 kvmHiss:JaPris:2 155 000 krAvgift:3 835 kr

Nästa visning:

Välkommen på öppen visning!

Läs mer

Generös tvåa, både inne och ute, med uteplats med kvällssol

Stor tvåa med bra förvaring i skjutdörrsgarderober och vinkelkök i öppen, social planlösning mot vardagsrummet. Stor, upphöjd uteplats med kvällssol.

Luftig tvåa med klinker i hallen, vinkelkök och en garderobslängd i sovrummet som kompisarna kommer bli avundsjuka på!

Drömmer du dessutom om en stor uteplats med kvällssol? Då är det här lägenheten för dig! 16 luftiga kvadratmeter i bästa västläge fångar kvällssoltimmarna på bästa sätt. På uteplatsen kan du skapa ett grönt rum med frisk luft utanför dörren.

Köket är rymligt och i praktisk L-form, här finns splitternya, snygga, funktionella och energivänliga vitvaror från Electrolux. Inbyggd diskmaskin, mikro och varmluftsugn i högskåp och induktionshäll är en självklarhet. Pricken över i är fullutdragslådor och stilrena luckor från Vedum. I den öppna planlösningen småpratar du enkelt med gästerna eller familjen i soffan medan du svänger ihop middagen.

I badrummet tvättar du med minsta möjliga ansträngning i den nya tvättmaskinen och torktumlaren. Att köa till gemensam tvättstuga är nu ett minne blott. På laminatbänkskivan ovanför viker du enkelt din tvätt och tvättmedlet kan du förvara i väggskåpen ovanför bänkskivan, bland mycket annat såklart!

Njut av klinkergolv, snyggt kaklade väggar och spotlights i taket. Badrumsinredningen från Vedum och INR adderar både kvalité och förvaring till ditt boende. Kommoden har lådor, spegelskåpet hyllor och duschhörnet motverkar strumpovänliga pölar på golvet.

I ditt Svanenmärkta hem på öster bor du både, snyggt, nytt och klimatsmart.

Välkommen hem!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet