Öster, ÖrebroA1304 - Arbetargatan 3 A

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1Boarea:42 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:2 557 kr

Etta med tanke på detaljerna, för dig som vill bo riktigt bra!

Perfekt planerad etta där sällskapsytorna är i centrum, med generöst kök och västerbalkong. Vid val av tillvalsvägg skapas känslan av en liten tvåa.

Perfekta ettan av popluär lägenhetstyp där tillval av sovalkov skapar känslan av en liten tvåa. Fokus ligger på generösa sällskapsytor på liten yta, med ett fullutrustat vinkelkök med integrerad diskmaskin, varmluftsugn och micro i högskåp med mera.

Klinker då du kliver in i hallen och generöst med garderober, smart placerade vid tillvals-alkoven tillsammans med den fem kvadrat stora balkongen i väster som fångar kvällssolen ger pricken över i.

I badrummet tvättar du med minsta möjliga ansträngning i den kombinerade tvättmaskinen och torktumlaren. Att köa till gemensam tvättstuga är nu ett minne blott. På laminatbänkskivan ovanför viker du enkelt din tvätt och tvättmedlet kan du förvara i väggskåpet ovanför bänkskivan, bland mycket annat såklart!

Njut av klinkergolv, snyggt kaklade väggar och spotlights i taket. Badrumsinredningen från Vedum och INR adderar både kvalité och förvaring till ditt boende. Kommoden har lådor, spegelskåpet hyllor och duschhörnet motverkar strumpovänliga pölar på golvet.

I ditt Svanenmärkta hem på öster bor du både, snyggt, nytt och klimatsmart.

Välkommen hem!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet