Gemensam takterrass

Öster, ÖrebroA1401 - Arbetargatan 3 A

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:85 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:4 923 kr

Genomgående trea med balkong i öster och stor uteplats i söder på våning fem!

Stor 3:a med det lilla extra. Här har du både balkong och egen lyxig terrass, liksom generösa sällskapsytor och extra wc.

Välkommen hem! I denna generösa genomgångstrea kan du verkligen njuta av livet, både ute och inne. Balkongen och terrassen i två olika väderstreck fångar förhoppningsvis solen hela dagen lång och bjuder på härliga sällskapsytor.

Inne hittar du en mer privat del med sovrummen och en mer social del med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i kombination med stora ytor.

Lägenheten rymmer både ett helkaklat badrum och en extra wc.

I badrummet tvättar du med minsta möjliga ansträngning i den nya tvättmaskinen och torktumlaren från Electrolux. Att köa till gemensam tvättstuga är nu ett minne blott. På laminatbänkskivan ovanför viker du enkelt din tvätt och tvättmedlet kan du förvara i väggskåpen ovanför bänkskivan, bland mycket annat såklart! Njut av klinkergolv, snyggt kaklade väggar och spotlights i taket. Badrumsinredningen från Vedum och INR adderar både kvalité och förvaring till ditt boende.

Köket är fullutrustat med splitternya, snygga, funktionella och energivänliga vitvaror från Electrolux. Inbyggd diskmaskin, mikro och varmluftsugn i högskåp och induktionshäll är en självklarhet. Här kan du leva ut dina matlagningsdrömmar! Pricken över i är fullutdragslådor och stilrena luckor från Vedum.

Önskar du kan du även göra om denna fina trea till en fyra, genom val av tillvalsvägg.

I ditt Svanenmärkta hem på Öster bor du både, snyggt, nytt och klimatsmart.

Välkommen hem!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet