Fyra rum och kök med egen takterrass

Öster, ÖrebroA1602 - Arbetargatan 3 A

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:4Boarea:102 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:5 351 kr

Snygg, stor genomgångsfyra med både balkong och terrass högst upp i huset

Stor 4:a med det lilla extra. Här har du både balkong och egen lyxig terrass med utsikt över staden, liksom generösa sällskapsytor och två badrum.

Välkommen upp! i denna generösa genomgångsfyra kan du verkligen njuta av livet, både ute och inne. Balkongen och terrassen i två olika väderstreck fångar solen hela dagen lång och bjuder på härliga sällskapsytor. Inne hittar du en mer social del med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i kombination med stora ytor och tre sovrum, varav två med skjutdörrsgarderober och ett större sovrum med tilltagen klädkammare.

Lägenheten rymmer två badrum med dusch som givetvis är helkaklade och med bra förvaring i kommod med lådor och spegelskåp från Vedum. Det större av badrummen rymmer både tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva och förvaring i väggskåp ovanför.

Köket är fullutrustat med splitternya, snygga, funktionella och energivänliga vitvaror från Electrolux. Inbyggd diskmaskin, mikro och varmluftsugn i högskåp och induktionshäll är en självklarhet. Här kan du leva ut dina matlagningsdrömmar! Pricken över i är fullutdragslådor och stilrena luckor från Vedum.

Klinker i hallen och spotlights i badrumstaken adderar det lilla extra.

I ditt Svanenmärkta hem på Öster bor du både, snyggt, nytt och klimatsmart.

Välkommen hem!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet