B1005

Öster, ÖrebroB1005 - Arbetargatan 3 B

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 5Rum:2Boarea:52 kvmUteplats:JaHiss:JaAvgift:3 318 kr

Tvåa med separat skrivbordsdel och stor uteplats

Perfekt tvåa med bra förvaring, välplanerad hall med skrivbordsdel och helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Komplett med härlig uteplats om 13 kvm.

Drömmer du om en lite sådär lagom upphöjd och stor uteplats? Då är det här lägenheten för dig! 13 luftiga kvadratmeter i österläge gör intagandet av morgonkaffet till en njutning.

Här erbjuds du en lägenhet om 2 rok som är perfekt för gamern, hemmajobbaren eller studenten, då hallen rymmer plats för ett skrivbord. Förutom den smarta hallösningen finns ett stort sovrum med skjutdörrsgarderober och i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum får både soffgrupp och matbord plats. Liksom trevligt umgänge med familj och vänner såklart.

På uteplatsen i öster kan du skapa ett grönt rum med frisk luft utanför dörren.

Köket är fullutrustat med splitternya, snygga, funktionella och energivänliga vitvaror från Electrolux. Inbyggd diskmaskin, mikro och ugn i högskåp samt induktionshäll är en självklarhet. Pricken över i är fullutdragslådor och stilrena luckor från Vedum.

Efter handlingen kastar du enkelt upp matkassarna på bänkskivan i köket i anslutning till hallen, och behöver du kasta dig i duschen efter träningspasset är det lika nära dit.

Här tvättar du med minsta möjliga ansträngning i den nya tvättmaskinen och torktumlaren. Att köa till gemensam tvättstuga är nu ett minne blott. Dessutom erbjuder badrummet bra förvaring i kommod med lådor, spegelskåp och bänkskiva samt väggskåp över tvättmaskin och torktumlare.

Njut av klinkergolv och snyggt kaklade väggar samt duschhörn i glas från INR som förhindrar onödigt spill . Badrumsinredningen från Vedum och INR adderar både kvalité och förvaring till ditt boende.

I ditt Svanenmärkta hem på Öster bor du både, snyggt, nytt och klimatsmart.

Välkommen hem!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet