Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Öster, ÖrebroB1101 - Österängsgatan

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättVåning:2 / 5Rum:4Boarea:83 kvmHiss:JaPris:3 050 000 krAvgift:5 062 kr

Nästa visning:

Välkommen på öppen visning!

Läs mer

Härlig hörnfyra med flexibel planlösning och söderbalkong med parkutsikt

Fantastisk hörnfyra med generös förvaring i master bedroom, extra wc och 8 kvm balkong. Luftig med vardagsrum och kök i öppen planlösning..

Fantastisk hörnfyra med det lilla extra såsom extra wc, riktigt lång garderobsvägg med skjutdörrar i master bedroom, spotlights i badrumstak och klinker i hallen.

Önskar du ett större vardagsrum? I denna lägenhet kan du välja om du vill ha fyra eller tre rum och kök genom frånvalsvägg.

Addera en 8 kvm balkong i söderläge med parkutsikt, som du dessutom kan välja att glasa in om du önskar via vårt tillvalsprogram.

Det moderna köket är rymligt och i praktisk L-form, här finns splitternya, snygga, funktionella och energivänliga vitvaror från Electrolux. Inbyggd diskmaskin, mikro och varmluftsugn i högskåp och induktionshäll är en självklarhet. Pricken över i är fullutdragslådor och stilrena luckor från Vedum. I den öppna planlösningen småpratar du enkelt med gästerna eller familjen i soffan medan du svänger ihop middagen.

I badrummet tvättar du med minsta möjliga ansträngning i den nya tvättmaskinen och torktumlaren. Att köa till gemensam tvättstuga är nu ett minne blott. På laminatbänkskivan ovanför viker du enkelt din tvätt och tvättmedlet kan du förvara i väggskåpen ovanför bänkskivan, bland mycket annat såklart!

Njut av klinkergolv, snyggt kaklade väggar och spotlights i taket. Badrumsinredningen från Vedum och INR adderar både kvalité och förvaring till ditt boende. Kommoden har lådor, spegelskåpet hyllor och duschhörnet motverkar strumpovänliga pölar på golvet.

I ditt Svanenmärkta hem på öster bor du både, snyggt, nytt och klimatsmart.

Välkommen hem!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Robert Olsson

Robert OlssonSvensk Fastighetsförmedling076-7884458Kontakta mig via e-post

Jonas Wahlström

Jonas WahlströmSvensk Fastighetsförmedling070-2898889Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?