Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Öster, ÖrebroB1104 - Österängsgatan

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 5Rum:3Boyta:68 kvmHiss:JaPris:2 395 000 krAvgift:4 223 kr

Nästa visning:

Öppen visning - Välkommen!

Läs mer

Välplanerad trea med balkong

Hall med praktiskt klinkergolv och gott om förvaring. Rymligt helkaklat badrum med tork-och tvättmaskin. Flexibel 3:a som går att göra om till en 2:a.

I Örebros gamla industriområde kommer ett nytt bostadsområde att utvecklas under de kommande åren. I närheten av Behrn Arena, Universitetet och Skebäcks villaområde kommer vi uppföra flerbostadshus med lägenheter i bostadsrättsform. Med närhet till både centrum och Stadsparken är det här det perfekta området för dig som söker ett nytt hem. Här finns vårdcentral, pizzerior och frisör på bekvämt gångavstånd. På Öster finns flera förskolor och grundskolor som exempelvis Jensen och Internationella Engelska Skolan. Örebro Universistet ligger bara 2 km härifrån.

För den som pendlar är det nära till busshålsplatsen, busslinje stannar vid Slussgatan bara några minuters promenad bort.

Vi planerar för ca 60 st nya bostäder med fokus på det ljusa, moderna och yteffektiva. I den första etappen släpper vi 28 st av 60 st bostäder. Vi bygger miljövänliga och smarta bostäder, lägenheterna i Esplanaden kommer att vara Svanenmärkta.

Alla lägenheter får uteplats eller balkong. Vissa av lägenheterna stoltserar med två inbjudande balkonger. Du kan anpassa hemmet utifrån dina behov och önskemål, här finns flexibla planlösningar med valbara väggar. Ettorna har praktisk sovalkov som tillval för att du ska kunna använda övriga ytor på bästa sätt. Några av treorna har, förutom badrum, även en gästtoalett. Några av fyrorna är dessutom försedda med extra wc och dusch. Här finns komfortvärme i badrummet och smarta utdragslådor som standard i köket, detaljer som gör den sköna hemkänslan ännu starkare.

Välkommen upp! Den gemensamma takterrassen blir föreningens givna mötesplats för soliga sommarkvällar. Hit kan alla boende komma upp och njuta av vyerna över staden. I markplan finns även en gemensam lokal, perfekt för möten och kalas. Här finns också en gemensam övernattningslägenhet för gäster.

Anmäl ditt intresse förlöpande information!
Är du intresserad av våra nya hem på Österplan? Anmäl ditt intresse här på projektsidan så får du löpande information om projektet.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Mattias Lindmark

Mattias LindmarkLänsfast070-038 36 00Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt