Öster, ÖrebroB1105 - Arbetargatan 3 B

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 5Rum:3Boarea:63 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:3 961 kr

Härlig, flexibel trea som öppnar upp sig mot kök och vardagsrum

Två eller tre rum och kök? Du väljer! Lägenhet som tar tillvara på kvadratmetrarna med öppen planlösning och generöst u-kök. Inredd med hög standard.

Denna fina lägenhet kan du anpassa så att den passar dina behov, önskar du två eller tre rum och kök? Oavsett vad du väljer så får du öppen planlösning, balkong med möjlighet till inglasning och ett u-kök inrett med allt vad du behöver.

På hallens klinker kastar du lätt av dig skorna, och behöver du kasta dig i duschen efter träningspasset är det en ren njutning i det helkaklade badrummet. Här finner du armaturer från Mora och generös förvaring i både kommod med lådor, spegelskåp och väggskåp från Vedum. Njut av klinkergolv och snyggt kaklade väggar samt duschhörn i glas från INR som förhindrar onödigt spill . Badrumsinredningen från Vedum och INR adderar både kvalité och förvaring till ditt boende.

I badrummet tvättar du också med minsta möjliga ansträngning i den nya tvättmaskinen och torktumlaren. Att köa till gemensam tvättstuga är nu ett minne blott.

I master bedroom på 13 kvm finns tre garderober och i det fullutrustade köket lagar du mat i splitternya vitvaror från Electrolux. Inbyggd diskmaskin ger ett stilfullt intryck och varmluftsugnen och mikron sitter placerade i högskåp för bästa komfort.

Det här är en lägenhet att trivas i och anpassa efter egna behov, barnrum, gästrum, hemmakontor eller walk in closet? Hur väljer du att inreda det lilla sovrummet? Eller väljer du rent av att ta bort det helt till förmån för ett större vardagsrum?

I ditt Svanenmärkta hem på Öster bor du oavsett både, snyggt, nytt och klimatsmart.

Välkommen hem!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet