Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Öster, ÖrebroB1105 - Österängsgatan

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättVåning:2 / 5Rum:3Boarea:63 kvmHiss:JaPris:2 245 000 krAvgift:3 961 kr

Nästa visning:

Välkommen på öppen visning!

Läs mer

Trea med flexibel planlösning och balkong

Välplanerad 3:a på 63 kvm. Hall med klinkergolv. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Går att göra om till en 2:a genom en frånvalsvägg.

I Örebros gamla industriområde kommer ett nytt bostadsområde att utvecklas under de kommande åren. I närheten av Behrn Arena, Universitetet och Skebäcks villaområde kommer vi uppföra flerbostadshus med lägenheter i bostadsrättsform. Närhet till både centrum och Stadsparken är det här det perfekta området för dig som söker ett nytt hem. Här finns både vårdcentral, restauranger och frisör på bekvämt gångavstånd. På Öster finns flera förskolor och grundskolor som exempelvis Jensen och Internationella Engelska Skolan. Örebro Universistet ligger bara 2 km härifrån.För den som pendlar är det nära till busshållplatsen, busslinje stannar vid Slussgatan bara några minuters promenad bort.

Varierade lägenhetsstorlekar
Vi planerar för ca 60 st nya bostäder med fokus på det ljusa, moderna och yteffektiva. I den första etappen släpper vi 28 st av 60 st bostäder. Lägenheter om 1-4 rum och kök är mellan 34-110 kvm.

Svanenmärkt projekt
Vi bygger miljövänliga och smarta bostäder. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Genomtänkta planlösningar
Alla lägenheter får uteplats eller balkong. Vissa av lägenheterna stoltserar med två inbjudande balkonger. Du kan anpassa hemmet utifrån dina behov och önskemål, här finns flexibla planlösningar med valbara väggar. Ettorna har praktisk sovalkov som tillval för att du ska kunna använda övriga ytor på bästa sätt. Några av treorna har, förutom badrum, även en gästtoalett. Några av fyrorna är dessutom försedda med extra wc och dusch. Här finns komfortvärme i badrummet och smarta utdragslådor som standard i köket, detaljer som gör den sköna hemkänslan ännu starkare.

Gemensam takterrass
Välkommen upp! Den gemensamma takterrassen blir föreningens givna mötesplats för soliga sommarkvällar. Hit kan alla boende komma upp och njuta av vyerna över staden. I markplan finns även en gemensam lokal, perfekt för möten och kalas. Här finns också en gemensam övernattningslägenhet för gäster.

Boka privat visning
Önskar du en enskild visning med våra mäklare? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för en privat visning i vår visningsbod. Kontakta oss per mail eller telefon så bokar vi in en tid som passar dig. Kontaktuppgifter finns till höger här på sidan.

Anmäl ditt intresse för löpande information!
Anmäl ditt intresse här på projektsidan så får du löpande information om projektet.

* Erbjudandet med inredningsval
Gäller när du tecknar ett bokningsavtal för en lägenhet i Brf Esplanaden senast den 31/8 2020. Gäller tillval för 50 000 kronor inredning utifrån framtaget sortiment. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Köparen svarar för alla eventuella skattemässiga konsekvenser av erbjudandet.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Robert Olsson

Robert OlssonSvensk Fastighetsförmedling076-7884458Kontakta mig via e-post

Jonas Wahlström

Jonas WahlströmSvensk Fastighetsförmedling070-2898889Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?