Sovrum

Öster, ÖrebroB1202 - Arbetargatan 3 B

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 5Rum:3Boarea:73 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:4 485 kr

Trea med söderbalkong och parkutsikt

Fantastisk hörntrea med skjutdörrsgarderober, extra wc och söderbalkong med parkutsikt. Luftig med vardagsrum och kök i öppen planlösning.

Fantastisk hörntrea med det lilla extra såsom extra wc, skjutdörrar i sovrummen, spotlights i badrumstak och klinker i hallen.

Addera en 8 kvm balkong i bästa söderläge med utsikt över Österängsparken, som du dessutom kan välja att glasa in om du önskar via vårt tillvalsprogram.

Det moderna köket är rymligt och i praktisk L-form, här finns splitternya, snygga, funktionella och energivänliga vitvaror från Electrolux. Inbyggd diskmaskin, mikro och varmluftsugn i högskåp och induktionshäll är en självklarhet. Pricken över i är fullutdragslådor och stilrena luckor från Vedum. I den öppna planlösningen småpratar du enkelt med gästerna eller familjen i soffan medan du svänger ihop middagen.

I badrummet tvättar du med minsta möjliga ansträngning i den nya tvättmaskinen och torktumlaren. Att köa till gemensam tvättstuga är nu ett minne blott. På laminatbänkskivan ovanför viker du enkelt din tvätt och tvättmedlet kan du förvara i väggskåpen ovanför bänkskivan, bland mycket annat såklart!

Njut av klinkergolv, snyggt kaklade väggar och spotlights i taket. Badrumsinredningen från Vedum och INR adderar både kvalité och förvaring till ditt boende. Kommoden har lådor, spegelskåpet hyllor och duschhörnet motverkar strumpovänliga pölar på golvet.

I ditt Svanenmärkta hem på öster bor du både, snyggt, nytt och klimatsmart.

Välkommen hem!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet