Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Kök_Vardagsrum

Öster, ÖrebroB1206 - Arbetargatan 3 B

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 5Rum:1Boarea:34 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:2 243 kr

Nästa visning:

Boka visning med ansvarig mäklare - Välkommen!

Läs mer

Etta med stor balkong, diskmaskin och möjlighet till sovalkov

Kvadratsmart etta på riktigt! Smart planlösning med möjlighet till alkov, fullutrustat kök, tvättmöjligheter i bad och stor balkong med morgonsol.

Välkommen! Här erbjuds du en lägenhet om 1 rok som är kvadratsmart på riktigt! Den smarta lösningen ger utrymme för ett flertal garderober i anslutning till sovalkoven som är möjlig att göra som tillval och som ger känslan av en liten tvåa.

I den kompakta, men öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum får både soffa, tv och ett litet matbord plats. Liksom trevligt umgänge såklart.

Balkongen på 5 luftiga kvadratmetrar för lata sommarkvällar, morgonfrukost eller kompishäng erbjuder frisk luft direkt utanför dörren. Läget i öster ger morgonsol.

Köket är fullutrustat med splitternya, snygga, funktionella och energivänliga vitvaror från Electrolux. Inbyggd diskmaskin, mikro, varmluftsugn och induktionshäll är en självklarhet. Här kan du leva ut dina matlagningsdrömmar även på liten yta. Diskmaskinen gör dessutom att du slipper tänka allt för mycket på disken efteråt. Pricken över i är fullutdragslådor och stilrena luckor från Vedum.

På hallens klinker kastar du lätt av dig skorna, och behöver du kasta dig i duschen efter träningspasset är det en ren njutning i det helkaklade badrummet med armaturer från Mora och generös förvaring i både kommod med lådor, spegelskåp och väggskåp från Vedum.

Här tvättar du också med minsta möjliga ansträngning i den kombinerade tvättmaskinen och torktumlaren. Att köa till gemensam tvättstuga är nu ett minne blott.

I ditt Svanenmärkta hem på Öster bor du både, snyggt, nytt och klimatsmart.

Välkommen hem!.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Robert Olsson

Robert OlssonSvensk Fastighetsförmedling076-7884458Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?