Öster, ÖrebroB1302 - Arbetargatan 3 B

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 5Rum:3Boarea:73 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:4 485 kr

Trea med söderbalkong och parkutsikt

Välplanerad trea med gott om förvaring och skjutdörrsgarderober i båda sovrummen. Rymligt badrum med tork-och tvättmaskin, separat wc för gäster.

Välkommen hem till ett bekvämt boende på populära Öster. 1-4 rum och kök med gemensam takterrass och närhet till parker och city. I Örebros gamla industriområde kommer ett nytt bostadsområde att utvecklas under de kommande åren. I närheten av Behrn Arena, Universitetet och Skebäcks villaområde planerar vi för ett nytt flerbostadshus med lägenheter i bostadsrättsform. Närhet till både centrum och Stadsparken är det här det perfekta området för dig som söker ett nytt hem. Här finns både vårdcentral, restauranger och frisör på bekvämt gångavstånd. På Öster finns flera förskolor och grundskolor som exempelvis Jensen och Internationella Engelska Skolan. Örebro Universistet ligger bara 2 km härifrån.För den som pendlar är det nära till busshållplatsen, busslinje stannar vid Slussgatan bara några minuters promenad bort.

Varierade lägenhetsstorlekar
I Brf. Esplanaden planerar vi för 60 nya bostäder i varierande storlekar. Här finns lägenheter för alla livsfaser och behov, välj mellan ett till fyra rum och kök om 34-110 kvm.

Svanenmärkt projekt
Vi bygger miljövänliga och smarta bostäder. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Genomtänkta planlösningar
Alla lägenheter får uteplats eller balkong. Vissa av lägenheterna stoltserar med två inbjudande balkonger. Du kan anpassa hemmet utifrån dina behov och önskemål, här finns flexibla planlösningar med valbara väggar. Ettorna har praktisk sovalkov som tillval för att du ska kunna använda övriga ytor på bästa sätt. Några av treorna har, förutom badrum, även en gästtoalett. Några av fyrorna är dessutom försedda med extra wc och dusch. Här finns komfortvärme i badrummet och smarta utdragslådor som standard i köket, detaljer som gör den sköna hemkänslan ännu starkare.

Gemensam takterrass
Välkommen upp! Den gemensamma takterrassen blir föreningens givna mötesplats för soliga sommarkvällar. Hit kan alla boende komma upp och njuta av vyerna över staden. I markplan finns även en gemensam lokal, perfekt för möten och kalas. Här finns också en gemensam övernattningslägenhet för gäster.

Granne med grönskande park
Granne med Esplanaden ligger en nybyggd park som flätar samman den nya stadsdelen. Den nya parken, som är hela 6000 kvm, är en modern samtidspark med trivsamma sociala ytor och mötesplatser för stora och små. Parken har en unik karaktär med stora betongpelare som är bevarade från det bussgarage som låg på platsen tidigare. Betongpelarna från bussgaragen ska utvecklas till vackra klätterväxtpelare. Här, i Österplans egna park, kan du njuta av grönskan och varva ner med en bra bok.

Boka privat visning
Önskar du en enskild visning med vår mäklare? Då är du varmt välkommen att kontakta vår mäklare för en privat visning i vår visningsbod. Kontakta vår mäklare per mail eller telefon så bokar vi in en tid som passar dig. Kontaktuppgifter finns till höger här på sidan.

Nytt och bekvämt
När du köper en nyproducerad bostad är allt nytt och fräscht. Du som tecknar dig för en bostad i Esplanden under sommaren har fortfarande chansen att vara med och skapa ditt personliga hem genom att välja inredningsval från vårt fina tillvalssortiment.

Anmäl ditt intresse för löpande information!
Anmäl ditt intresse här på projektsidan så får du löpande information om projektet.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet