Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Öster, ÖrebroB1401 - Österängsgatan

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 5Rum:4Boarea:83 kvmHiss:JaPris:3 195 000 krAvgift:5 062 kr

Nästa visning:

Välkommen på öppen visning!

Läs mer

Härlig hörnfyra med balkong

Välplanerad 4:a med gott om förvaring, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt badrum med tork-och tvättmaskin, separat wc för gäster.

I Örebros gamla industriområde kommer ett nytt bostadsområde att utvecklas under de kommande åren. I närheten av Behrn Arena, Universitetet och Skebäcks villaområde kommer vi uppföra flerbostadshus med lägenheter i bostadsrättsform. Närhet till både centrum och Stadsparken är det här det perfekta området för dig som söker ett nytt hem. Här finns både vårdcentral, restauranger och frisör på bekvämt gångavstånd. På Öster finns flera förskolor och grundskolor som exempelvis Jensen och Internationella Engelska Skolan. Örebro Universistet ligger bara 2 km härifrån.

För den som pendlar är det nära till busshållplatsen, busslinje stannar vid Slussgatan bara några minuters promenad bort.

Vi planerar för ca 60 st nya bostäder med fokus på det ljusa, moderna och yteffektiva. I den första etappen släpper vi 28 st av 60 st bostäder. Vi bygger miljövänliga och smarta bostäder, lägenheterna i Esplanaden kommer att vara Svanenmärkta.

Alla lägenheter får uteplats eller balkong. Vissa av lägenheterna stoltserar med två inbjudande balkonger. Du kan anpassa hemmet utifrån dina behov och önskemål, här finns flexibla planlösningar med valbara väggar. Ettorna har praktisk sovalkov som tillval för att du ska kunna använda övriga ytor på bästa sätt. Några av treorna har, förutom badrum, även en gästtoalett. Några av fyrorna är dessutom försedda med extra wc och dusch. Här finns komfortvärme i badrummet och smarta utdragslådor som standard i köket, detaljer som gör den sköna hemkänslan ännu starkare.

Välkommen upp! Den gemensamma takterrassen blir föreningens givna mötesplats för soliga sommarkvällar. Hit kan alla boende komma upp och njuta av vyerna över staden. I markplan finns även en gemensam lokal, perfekt för möten och kalas. Här finns också en gemensam övernattningslägenhet för gäster.

Anmäl ditt intresse för löpande information!
Anmäl ditt intresse här på projektsidan så får du löpande information om projektet.

* Erbjudandet med inredningsval
Gäller när du tecknar ett bokningsavtal för en lägenhet i Brf Esplanaden senast den 17/8 2020. Gäller tillval för 50 000 kronor inredning utifrån framtaget sortiment. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Köparen svarar för alla eventuella skattemässiga konsekvenser av erbjudandet.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet