KumlaA1002 -

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2Boarea:54 kvmPris:1 595 000 krAvgift:3 312 kr

Nya hem centralt i Kumla!

Nu utvecklar vi ytterligare nya bostadsrätter i kvarteret Gladan i Kumla.

Fastighetsbolaget PeKum, är ett samarbete mellan Peab Bostad och Kumla Bostäder, vars syfte är skapa bostäder i Kumla kommun med blandade upplåtelseformer. Just nu pågår arbetet med att utveckla kvarteret Gladan i Kumla. Nu planerar vi tillsammans nya bostadsrätter på den södra sidan av kvarteret längs Nygatan.

Bostäderna
I Brf Glädjen planeras yteffektiva bostadsrätter med ett eget förråd integrerat i lägenheten. Samtliga lägenheter är ljusa med öppen planlösning och inredda med klassiska men ändå moderna material. I hallen möts du av klinker på golvet och sedan breder ett behagligt ekparkettgolv ut sig genom lägenheten. Väggarna är vitmålade och i det helkaklade badrummet finns bl.a. duschhörn i glas med rundade dörrar och kommod med lådor från INR samt tvättmaskin och torktumlare altenativt kombimaskin från Electrolux. I kvalitetsköket från Marbodal finns vitvaror såsom diskmaskin, inbyggnadsmikro och induktionshäll, även de från välkända Electrolux. För dig som vill sätta din egen prägel på bostaden finns möjlighet att göra tillval på inredningen tillsammans med vår kundansvarig.

Alla lägenheter har balkong eller uteplats in mot den härligt grönskande innergården.

Se planlösningar på typlägenheter i projektet under Bildgalleriet.

Bekvämligheter
På gården finner du även föreningens parkeringsplatser som både består av platser för markparkering och platser i carport. För dig som tar dig runt på cykel kan du parkera tryggt i cykelförrådet på innergården.
Ett gemensamt miljörum för sopsortering finner du också här, nära och bra!

Området
Det är enkelt att trivas i kvarteret Gladan med närheten till det mesta som fina Kumla har att erbjuda. Här finner du matbutiker, restauranger, bibliotek, resecentrum och grönområden. I Kumla har du närheten till allt.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Glädjen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Hitta hem och var Glad i Glädjen!

För mer information om PeKum - www.pekum.se


Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder och illustrationer kan skilja sig från verkligheten.