öppen planlösning

Sörbyängen, Örebro07-1302 - Åbroddgatan 7

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 4Rum:2Boyta:56 kvmHiss:JaAvgift:3 197 kr

Nyproducerade bostadsrätter - inflyttning efter sommaren!

Nytt boende i Sörbyängen nära både stad och natur. Här bor du i ett lugnt område med närhet till golfbana, gym och livsmedelsbutik.

I Söderängarna 2 bor du naturnära och tryggt - ett boende som bjuder på både storstadskänsla, grönområden och stilren arkitektur.

Ljusa och yteffektiva bostadsrätter
Vi är stolta över att få presenterar våra nya hem i Sörbyängen med 32 ljusa och moderna hem. Lägenheterna kännetecknas av ljus och rymd med generösa fönsterpartier och de flesta lägenheter har rymliga balkonger i norr eller söder. Ekparkett i alla rum, modernt utrustat kök och fräscha badrum med egen tvättutrustning - funktionell boende!

Grönskande innergård
På innergården, som är avskärmad från trafik, blir föreningen givna samlingsplats. Här finns ytor för spring, lek och gemensamm middagar kring uteplatsen och grillen.

Småstadsliv nära city
Sörbyängen är ett trevligt område med bostäder runt trevliga kvarterskrogar, lekplatser och grönskande innergårdar. Optimalt för dig som uppskattar närheten till Örebro City men ändå vill bo lugnt och säkert. Här hittar du den perfekta balansen mellan citykänsla och småstadsliv, med närhet till mängder av fritidsaktiviteter. Från Söderängarna har du gångavstånd till Örebro City Golf & Countryclub, Gustavsviksbadet med gym och äventyrsbad och tennis-/badmintonhall ligger alldeles i närheten. Även gröna promenadstråk finns det gott om i området. Kommunikationer finns i området, skolor och förskola runt knuten och stora mataffären bara 700 meter bort - här har du nära till allt. På riktigt.

Hur gör jag för att boka en lägenhet?
Kontakta vår mäklarpartner Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Örebro för att boka en lägenhet. Genom att anmäla ditt intresse här på sidan så får du utskick med information om våra nya hem i Söderängarna 2.