Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Sörbyängen, Örebro07-1302 - Åbroddgatan 7

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättVåning:4 / 4Rum:2Boarea:56 kvmHiss:JaAvgift:3 197 kr

Endast en trea på 74 kvm kvar i Sörbyängen - inflyttningsklar!

Trea med perfekt rumsfördelning. Ett stort sovrum med gott om förvaring och ett mindre sovrum för barnet, gästen eller kanske som kontorsrum.

I Söderängarna 2 bor du naturnära och tryggt. Inflyttnings klart hem som bjuder på både storstadskänsla, grönområden och stilren arkitektur. Här bor du i ett lugnt område med närhet till golfbana, gym och livsmedelsbutik. Nu har vi endast en välplanerad trea kvar till försäljning. Välkommen på visning och kolla in vår inredda visningslägenhet.

Ljusa och yteffektiva bostadsrätter
Lägenheterna kännetecknas av ljus och rymd med generösa fönsterpartier och de flesta lägenheter har rymliga balkonger i norr eller söder. Ekparkett i alla rum, modernt utrustat kök och helkaklade badrum med egen tvättmaskin och torktumlare.

Grönskande innergård
På innergården, som är avskärmad från trafik, blir föreningen givna samlingsplats. Här finns ytor för spring, lek och gemensamm middagar kring uteplatsen och grillen.

Småstadsliv nära city
Sörbyängen är ett trevligt område med bostäder runt trevliga kvarterskrogar, lekplatser och grönskande innergårdar. Optimalt för dig som uppskattar närheten till Örebro City men ändå vill bo lugnt och säkert. Här hittar du den perfekta balansen mellan citykänsla och småstadsliv, med närhet till mängder av fritidsaktiviteter. Från Söderängarna har du gångavstånd till Örebro City Golf & Countryclub, Gustavsviksbadet med gym och äventyrsbad och tennis-/badmintonhall ligger alldeles i närheten. Även gröna promenadstråk finns det gott om i området. Kommunikationer finns i området, skolor och förskola runt knuten och stora mataffären bara 700 meter bort - här har du nära till allt. På riktigt.

Känslan av nytt


Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet där ingen annan har bott. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats.

Fast pris - ingen budgivning


Lägenheten säljs till fast pris, så du slipper stressande budgivning.

Hur gör jag om jag är intresserad av lägenheten?
Kontakta vår mäklarpartner Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Örebro för en visning. Genom att anmäla ditt intresse här på sidan så får du utskick med information om våra nya hem i Söderängarna 2.

Kontaktpersoner
Henrik Mörck

Henrik MörckLF Fastighetsförmedling0707-644 154Kontakta mig via e-post

Dokument & Länkar

Säljbroschyr

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?