Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Gladan

Kumla, CentraltBrf Gladan i Kumla

Kommande
Säljstart:24 september 2020Tillträde:Sommaren 2022Bostäder:18Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-3Boarea:34-72 kvm

Nytt hem med bästa läget i Kumla!

PeKum utvecklar just nu etapp två i kvarteret Gladan i Kumla.

PeKum utvecklar just nu etapp två i kvarteret Gladan i Kumla, vilket är den östra sidan mot Fabriksgatan där det planeras för både hyresrätter och bostadsrätter.
Anmäl intresse till Brf Gladan idag!

Etapp två kommer att bestå av ett lamellhus med fyra trapphus. De första tre trapphusen, norr ifrån Västra Drottninggatan, blir fyravåningshus med totalt 42 lägenheter. Det fjärde trapphuset, längst söderut (mot Råbergaplatsen) blir ett sexvåningshus, med sammanlagt 18 lägenheter i bostadsrättsform.

Bostäder
Storleken på bostadsrätterna varierar mellan ettor, tvåor och treor på 35 - 73 yteffektiva kvm med ett eget förråd. Samtliga lägenheter är ljusa och kommer få en öppen planlösning med klassiskt men ändå modernt material. Badrummet har klinker på golvet och kaklade väggar och alla har kombimaskin. Köken har vitvaror av bra kvalité. Möjlighet kommer att finnas till enklare tillval för att sätta din prägel på din bostad.

Ett behagligt parkettgolv breder ut sig genom lägenheten, förutom i entrén där det finns klinker och väggarna är vita. Alla lägenheterna har en balkong i västerläge och det kommer även finnas tillgång till en härlig grönskande innergård.

Bekvämligheter
På gården finner du ett gemensamt miljörum för sopsortering. För dig som tar dig runt på cykel kan du parkera tryggt i cykelförrådet på innergården. Det planeras även för markparkering och carport för bilen.

Området
Med närheten till det mesta som fina Kumla har att erbjuda, så som matbutiker, restauranger, bibliotek, resecentrum och grönområden så är det enkelt att trivas i kvarteret Gladan. I Kumla har du närheten till allt.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Gladan betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Gör en intresseanmälan för att få ny information om projektet Brf Gladan i Kumla.

Hitta hem och var Glad i Gladan!

För mer information om PeKum - www.pekum.se


Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder och illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Kontaktpersoner
Sandra Sääw

Sandra SääwSvensk Fastighetsförmedling070-516 58 48Kontakta mig via e-post

Ludwig Åhlund

Ludwig ÅhlundSvensk Fastighetsförmedling073 - 077 07 33Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?