Om objektet

Stadsradhus i Sörbyängen, Örebro

Varmt välkommen på säljpremiär 25 oktober! Anmälan sker till henrik.morck@lansfast.se

Våra nya hem i Sörbyängen blir en del av det nya området Sörbyängen i Örebro. Totalt bygger vi 7 nya äganderätter om 4-5 rok fördelade på ca 125 kvm. Husen blir stilrena med hög standard.

Ljusa hem i stilren arkitektur
Här bor du mitt i en bra mix av villabebyggelse och nybyggda flerbostadshus bara en promenad bort från Örebro City och golfbanan. Radhusen präglas av ljus och rymd och har en modern, röd tråd som gemensam nämnare. Vad sägs om balkong med morgonsol i öst och en terrass i västläge? Varje dag välkomnas du av radhusens stilrena arkitektur som andas genuin kvalitet från exteriör till interiör.

Alla bekvämligheter
På entréplan hittar du vardagsrum, kök, sovrum och duschrum med plats för tvättmaskin och torktumlare. I duschrummet på övre plan finns tvättmaskin och torktumlare. På övre plan kommer tre planlösningsvarianter att erbjudas som extra val för att du ska kunna anpassa huset till det som passar dig bäst!

Stilrena materialval
Alla rum har genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Helkaklade badrum i ljusa färger, köket kommer från Vedum och vitvaror från Siemens. På övre plan har vi skapat ett unikt innertak som följer yttertaket vilket skapar en härlig takhöjd på ca 3,5m.

Två uteplatser och förråd
Interiören är smart planerad. De stilrena materialvalen ska göra ditt hus smakfullt och hållbart i många år framöver. På din tomt har du lyxen med egen parkeringsplats, förråd och två uteplatser och dessutom har husen dubbla balkonger.

Anmäl ditt intresse och få förtur - snart dags för säljpremiär!
Är du intresserad av våra Townhouse Sörbyängen. Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär.

Visningar

Nästa visning: 25 oktober

Adress
Vi ses på Elite Stora Hotellet, Drottninggatan 1, 701 45 Örebro.
Kommentar
Nu bjuder vi in till säljpremiär för våra nya stadsradhus på Sörbyängen. Varmt välkomna!
När
17:00-19:00
Anmälan krävs
Ja
Kontaktperson
Henrik Mörck, LF Fastighetsförmedling

Alla bilder

Anmäl intresse

Andra objekt