Om projektet

Drömboende med sjöutsikt!

Nu bygger vi nya drömhem med fantastiskt läge i Askersund. Lägenheterna blir genomgående och allihop får uteplats eller balkong i både väster- och österläge med sjöutsikt. Välj mellan 3-4 rok om 76-85 kvm. Husen, som kommer att ligga bara ett stenkast från vattnet, byggs i två plan vilket ger en härlig radhuskänsla. Du väljer om du vill bo på nedre eller övre plan med utvändig trappa. De övre planen har extra stora fönster i vardagsrummet som ger härliga ljusinsläpp och lägenheterna är smart planerade med separat tvättutrymme och klädkammare i treorna. I fyrorna kan du uppleva lyxen av två WC/dusch och separat klädkammare. Alla lägenheter har dessutom ett kallförråd i anslutning till entrén.

Inspirationen till husen är hämtad från pittoreska sjöbodar och fasaderna kommer att variera i olika färger, vilket ger en känsla av friliggande villor. De båda huslängorna ligger dessutom i en sluttning mot vattnet, och på så sätt får alla lägenheter en fantastisk utsikt mot sjön från sina uteplatser/balkonger.

Nu finns alla priser och planlösningar presenterade på vår hemsida - du hittar våra broschyrer för nedladdning under "dokument och länkar" nedan. Kontakta mäklaren för att boka din nya bostad.

Välkommen till Askersund!

Alla bilder

Kontakt

Andra intressanta projekt

Brf Söderängarna 2

Bo i populära Söderängarna - småstadsliv nära city.

Läs mer

Södra Ladugårdsängen

Vi bygger 41 nya hem med grönt och skönt läge i Södra Ladugårdsängen - med närhet till pulsen i centrum.

Läs mer