Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Linköping, StureforsÄngslunden

Slutsålt
Säljstart:12 maj 2020Tillträde:Preliminärt sommaren 2021Bostäder:7Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Flerbostadshus, Rad-/Kedje-/ParhusRum:4-5Boarea:121-130 kvmPris:2 750 000-3 195 000 krAvgift:5 848-6 283 kr

Hitta hem till lugnet i familjevänliga Sturefors

Här planerar vi för sju radhus i bostadrättsrättsform granne med skola, lekpark och natur.

Hem för familjen att trivas i
I Sturefors trivs barnfamiljerna extra bra. Sturefors ligger en dryg mil sydost om Linköping och är en riktig boendepärla för barnfamiljen som vill bo lugnt och tryggt nära till allt i vardagen. Att bo här innebär ett skönt vardagsliv med närhet till lekplats, skolor och aktiviteter. Här har du även med underbar närhet till naturen och kan njuta av ett skönt sommardopp i vardagen.. Nya kvarteret Ängslunden blir ett hemtrevligt kvarter utformat med barnfamiljens alla behov i fokus. Kvarteret inrymmer sju välplanerade radhus mellan 121-130 kvm. Här blir lätt att ha en aktiv fritid och samtidigt trivas alldeles utmärkt genom att bara vara hemma.

Toppläge för aktiv fritid
Sturefors erbjuder toppläge för familjen med en aktiv fritid. Förutom närheten till Stureforsbadet, en fin badplats med strand och badbryggor finns promenad- och motionsleder samt elljusspår i området. Eller varför inte ta med picknickkorgen till de omgivande svamp- och bärmarkerna? I Sturefors finns tennisbanor, ishockeyplan, idrottsplats och en väl organiserad fotbollsklubb för alla åldrar. Vill ni spela med mindre bollar så hittar ni Landeryds golfbana inom ett par fem-håls avstånd. Stångån som leder ut till sjön Ärlången erbjuder även möjlighet till fiske och båtliv. Här finns något för alla!


Bra kommunikationer och service
Med bilen tar ni er in till centrala Linköping på cirka 15 minuter och bussen ligger inte långt därefter. Ni som känner er lite hurtiga på morgonkvisten kan sätta er på cykeln och trampa de cirka 13 kilometrarna till centrum. Fina nyrenoverade cykelbanor är ert underlag för dagen och den dagliga motionen är därmed avklarad. Är mjölken slut i kylskåpet? Inga problem! I Sturefors hittar ni den lokala ICA-butiken med ett gediget utbud och storhandlingen ligger inte mer än 10 minuters bilfärd bort i Ekholmens centrum där ni också hittar diverse affärer och butiker.

Radhus i två plan
Det är lätt att förstå varför vår husmodell Vänern blivit så populär. På de 121 kvadratmetrarna ryms tre sovrum, två wc/dusch, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla tänkbara bekvämligheter som krävs för en barnfamilj samtidigt som du slipper betala för några onödiga ytor. Vill du ha lite extra svängrum? Välj ett av våra fyra hus som har en tillbyggnad om 9 kvm.

Öppen planlösning
Den öppna planlösningen på entréplanet gör hus Vänern till en plats dit du gärna bjuder hem dina vänner. Redan när du tar steget in i hallen kan du blicka ut mot husets trädgård. Innanför hallen ligger det stora köket, välplanerat med modern inredning, bra arbetsytor och förvaring. I anslutning till köket ligger vardagsrummet, också det väl tilltaget med gott om utrymme för mysiga filmkvällar med familjen såväl som kalas med släkt och vänner.

Socialt nere, privat uppe

I grundutförande ligger de tre sovrummen på övervåningen tillsammans med en stor wc/dusch, en klädkammare och ett allrum. Skulle familjen växa är det möjligt att sätta upp en vägg och förvandla allrummet till ytterligare ett sovrum. Du kan också välja ett av våra fyra hus som har en tillbyggnad om 9 kvadratmeter på entréplan för att få större vardagsrum. Tack vare husets planlösning, med sovrum på övervåningen och kök/vardagsrum på entréplan, blir det naturligt att ha sitt sociala liv därnere och sina privata ytor på övervåningen.

Välutrustat och personligt från första dagen
En stor fördel med att köpa ett nybyggt hus av Peab är att du flyttar in i ett hem som är komplett och välutrustat redan vid inflytt. I tvättstugan finns modern inredning samt tvättmaskin och torktumlare. Vi ger dig också möjligheten att inreda din bostad efter egen smak via vårt tillvalsprogram, där kan du exempelvis välja mellan köksluckor, bänkskivor, kakel och klinker.

Intresseanmälan
Turordningen baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Robert Svahn

Robert SvahnLänsförsäkringar fastighetsförm.070-934 30 23Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?