Om projektet

BO NYTT PÅ LANDET - KEDJEHUS I STUREFORS

Familjevänlig idyll i populära Sturefors. Nu har vi bara ett hus kvar i kvarteret Äppellunden. Kolla in vår husmodell Vänern på 130 kvm.

Lugnt och tryggt, intill mysiga skogar och närhet till vatten
Att vakna upp varje dag för att andas in den friska luften, ha skogen runt hörnet samtidigt som ni har snabba och bra kommunikationer till Linköping, låter det som en dröm? I så fall kan du vakna nu, i Norra Sturefors.

Under de senaste åren har södra Linköping växt upp och blivit ett av det mest populära områdena i hela Östergötland. Och det är egentligen inte så konstigt. Sturefors har något att erbjuda för alla. Nära till skogen där barnen kan leka och utforska naturen.
Varför inte packa en picknickkorg och badhandduk och ta med familjen till Stångån eller sjön Ärlången för en heldag att minnas.

Bra kommunikationer
Något som har blivit mer och mer viktigt när man väljer sitt nästa boende är kommunikationen till sitt jobb. Hur ni väljer att ta er till jobbet från Norra Sturefors spelar inte så stor roll. Med bilen tar ni er in till centrala Linköping på cirka 15 minuter och bussen ligger inte långt därefter. Ni som känner er lite hurtiga på morgonkröken kan sätta er på cykeln och trampa de cirka 13 kilometrarna till centrum. Fina nyrenoverade cykelbanor är ert underlag för dagen och den dagliga motionen är därmed avklarad. Är mjölken slut i kylskåpet? Inga problem! I Sturefors hittar ni den lokala ICA-butiken med ett gediget utbud och storhandlingen ligger inte mer än 10 minuters bilfärd bort i Ekholmens centrum där ni också hittar diverse affärer och butiker.

Stort utbud av fritidsaktiviteter
Hur spenderar ni fritiden? Sugna på fina löpturer eller promenader i spåret? I samhället hittar ni ett fint elljusspår eller varför inte ta er någon kilometer österut och besöka naturreservatet som ligger intill Kinda kanal för att få tillbaka krafterna och njuta av naturen? I Sturefors hittar ni också en väl organiserad fotbollsklubb för alla åldrar och vill ni spela med mindre bollar så hittar ni Landeryds golfbana inom ett par fem-håls avstånd.

Hem för familjen att trivas i
I Sturefors trivs barnfamiljerna extra bra. Ett naturnära boende med många chanser till skratt och lek men även utbildningsmöjligheter. Grundskolan har undervisning upp till sjätte klass. Är barnen lite yngre så finns den nybyggda förskolan Norrbergaskolan bara ett stenkast från Brf Äppellunden.

Dina inredningsval
Ditt liv är troligen inte helt likt någon annans. Därför finns det flera olika inredningsval som du kan välja mellan. På så sätt kan du sätta en personlig prägel och hitta lösningar som bäst passar dina behov. Man kan se det som att vi tillhandahåller duken som du sedan målar på. Det finns flera kostnadsfria inredningsval och man kan även göra tillval som kostar lite extra. Så du har alla möjligheter att skräddarsy
ditt boende.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Äppellunden betalar du ett fast pris.
Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Bostäder och priser

Nr. Status Pris
Hus 01 Såld
Hus 02 Såld
Hus 03 Såld
Hus 04 Såld
Hus 05 Till salu 2 800 000 kr Läs mer
Hus 06 Såld
Hus 07 Såld
Hus 08 Såld
Hus 09 Såld
Hus 10 Såld
Hus 11 Såld
Hus 12 Såld
Hus 13 Såld
Hus 14 Såld
Hus 15 Såld
Hus 16 Såld
Läs mer

Alla bilder

Anmäl intresse

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.