Om projektet

Upplev det unika läget i Bergs Slussar!

Peab planerar för 36 nya bostadsrätter med ett fantastiskt naturskönt läge intill den översta slussen i Berg. Tänk dig att vakna upp och dricka morgonkaffet till utsikten över Bergs Slussar och Göta Kanal.

Vi skapar moderna drömhem ett stenkast från Bergs slussar och den idylliska hamnen med caféer och restauranger. Dessutom finns badplats i sjön Roxen på bekvämt gångavstånd. Här finner du välplanerade bostäder med moderna kök och badrum. Många av lägenheterna bjuder på en härlig utsikt över vattnet. De flesta lägenheterna har uteplats eller balkong. Välj mellan 2-5 rok om 56-126 kvm.

Bergs Slussar är Göta Kanals största sevärdhet och turistmål och alldeles intill finns även Vreta Klosters kyrka och klosterruin. Från våra nya bostäder är det endast ca tre km till Ljungsbro med butiker och service och ca en mil till centrala Linköping. På vintern lockar isar många att snöra på sig långfärdsskridskorna och ta en tur.

Missa inte detta unika tillfälle - gör din intresseanmälan redan idag!

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Utforska ditt nya hem

Läget

Bergs Slussar är en av Göta Kanals främsta pärlor och lockar årligen hundratusentals besökare från hela världen. Området kring Karl Johans slusstrappa, båtlivet samt utbudet av restauranger, caféer och aktiviteter gör platsen till ett väldigt populärt utflyktsmål. På cykelavstånd och med goda bussförbindelser till Linköping hittar du dessutom ett brett utbud av kultur, nöjen och shopping.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Charlotte Hägg Nilsson

Mäklare

Telefon: 0703-45 15 15

Robert Svahn, Länsförsäkringar fastighetsförm.

Mäklare

Telefon: 070-934 30 23

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.