Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Vardagsrum

Linköping, BergBrf Bergslussen

Kommande
Säljstart:Preliminärt 2019Bostäder:36Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-5Boyta:56-126 kvm

Upplev det unika läget i Bergs Slussar!

Vi skapar moderna drömhem mitt i båtlivsidyllen, intill slussar och hamn med caféer och restauranger. Här bor du modernt på toppen av Slusstrappan!

Peab planerar för 36 nya bostadsrätter med ett fantastiskt naturskönt läge intill den översta slussen i Berg. Tänk dig att vakna upp och dricka morgonkaffet till utsikten över Bergs Slussar och Göta Kanal.

Vi skapar moderna drömhem ett stenkast från Bergs slussar och den idylliska hamnen med caféer och restauranger. Dessutom finns badplats i sjön Roxen på bekvämt gångavstånd. Här finner du välplanerade bostäder med moderna kök och badrum. Många av lägenheterna bjuder på en härlig utsikt över vattnet. De flesta lägenheterna har uteplats eller balkong. Välj mellan 2-5 rok om 56-126 kvm.

Bergs Slussar är Göta Kanals största sevärdhet och turistmål och alldeles intill finns även Vreta Klosters kyrka och klosterruin. Från våra nya bostäder är det endast ca tre km till Ljungsbro med butiker och service och ca en mil till centrala Linköping. På vintern lockar isar många att snöra på sig långfärdsskridskorna och ta en tur.

Missa inte detta unika tillfälle - gör din intresseanmälan redan idag!

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Kontaktpersoner
Charlotte Hägg Nilsson

Charlotte Hägg Nilsson0703-45 15 15Kontakta mig via e-post

Robert Svahn

Robert SvahnLänsförsäkringar fastighetsförm.070-934 30 23Kontakta mig via e-post