Översiktsvy

Linköping, BergBrf Bergslussen

Kommande
Säljstart:Säljpremiär 22 augusti 2019Bostäder:36Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-5Boyta:55-127 kvm

Nya bostadsrätter i Bergs slussar

Här planerar vi för nya lägenheter på toppen av Slusstrappan! Nya drömhem intill slussar, hamn och caféer. Säljpremiär den 22/8.

I charmiga Berg planerar vi för 36 st nya bostadsrätter med ett fantastiskt naturskönt läge intill den översta slussen i Berg.

Här bor du ett stenkast från Göta Kanal i en idyllisk miljö med caféer och restauranger. Dessutom finns badplats i sjön Roxen på bekvämt gångavstånd. Här finner du välplanerade bostäder med moderna kök och badrum. De flesta lägenheterna har uteplats eller balkong. Välj mellan 2-5 RoK om 55-127 kvm. Här finns även en gemensam övernattningslägenhet för dina gäster.

Bergs Slussar är Göta Kanals största sevärdhet och turistmål och alldeles intill finns även Vreta Klosters kyrka och klosterruin. Från våra nya bostäder är det endast ca tre km till Ljungsbro med butiker och service och ca en mil till centrala Linköping.

Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet.

Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, så du slipper stressande budgivning.

Missa inte detta unika tillfälle - gör din intresseanmälan idag och få inbjudan till vår säljpremiär den 22 augusti. Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan.

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Kontaktpersoner
Charlotte Hägg Nilsson

Charlotte Hägg Nilsson0703-45 15 15Kontakta mig via e-post

Robert Svahn

Robert SvahnLänsförsäkringar fastighetsförm.070-934 30 23Kontakta mig via e-post