Översiktsvy

Linköping, BergBrf Bergslussen

Kommande
Säljstart:Säljpremiär 22 augusti 2019Tillträde:Preliminärt våren 2022Bostäder:36Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-5Boyta:55-127 kvm

Nya bostadsrätter i Bergs slussar

Säljpremiär den 22/8. Här planerar vi för nya lägenheter på toppen av Slusstrappan! Nya drömhem intill slussar, hamn, bad och caféer.

I charmiga Berg planerar vi för 36 st nya bostadsrätter med ett fantastiskt naturskönt läge intill den översta slussen i Berg.

Här bor du ett stenkast från Göta Kanal i en idyllisk miljö med caféer och restauranger. Dessutom finns badplats i sjön Roxen på bekvämt gångavstånd. Här finner du välplanerade bostäder med moderna kök och badrum. Alla lägenheter har egen tvättmaskin, torktumlare och uteplats eller balkong. Några lägenheter har dessutom två balkonger. Här finns lägenheter i varierade storlekar, välj mellan 2-5 RoK om 55-127 kvm. I föreningen finns även en gemensam övernattningslägenhet för dina gäster och en gemensam lokal för möten och kalas.

Bergs Slussar är Göta Kanals största sevärdhet och turistmål och alldeles intill finns även Vreta Klosters kyrka och klosterruin. Från våra nya bostäder är det endast ca tre km till Ljungsbro med butiker och service och ca en mil till centrala Linköping. Busshållsplatsen finns precis utanför husen.

Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet.

Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, så du slipper stressande budgivning.

Missa inte detta tillfälle - gör din intresseanmälan idag och få inbjudan till vår säljpremiär den 22 augusti. Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan.

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Kontaktpersoner
Charlotte Hägg Nilsson

Charlotte Hägg Nilsson0703-45 15 15Kontakta mig via e-post

Robert Svahn

Robert SvahnLänsförsäkringar fastighetsförm.070-934 30 23Kontakta mig via e-post