Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Fasadvy

Berg, Linköping3B-1003 - Källgårdsvägen 3B

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättVåning:1 / 3Rum:3Boarea:83 kvmHiss:JaAvgift:4 634 kr

LJUS GAVELTREA MED FINT LJUSINSLÄPP

Bo i denna trevliga trea med optimalt planerade ytor och balkong. Gavelläget skapar en ljus och inbjudande lägenhet med fönster åt tre väderstreck.

I charmiga Berg planerar vi för 36 st nya bostadsrätter med ett fantastiskt naturskönt läge intill den översta slussen i Berg.

Här bor du ett stenkast från Göta Kanal i en idyllisk miljö med caféer och restauranger. Dessutom finns badplats i sjön Roxen på bekvämt gångavstånd. Här finner du välplanerade bostäder med moderna kök och badrum. Alla lägenheter har egen tvättmaskin, torktumlare och uteplats eller balkong. Några lägenheter har dessutom två balkonger. Här finns lägenheter i varierade storlekar, välj mellan 2-5 RoK om 55-127 kvm. I föreningen finns även en gemensam övernattningslägenhet för dina gäster och en gemensam lokal för möten och kalas.

Bergs Slussar är Göta Kanals största sevärdhet och turistmål och alldeles intill finns även Vreta Klosters kyrka och klosterruin. Från våra nya bostäder är det endast ca tre km till Ljungsbro med butiker och service och ca en mil till centrala Linköping. Busshållsplatsen finns precis utanför husen.

Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet.

Fast pris
Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, så här slipper du stressande budgivningar.

Boka privat visning
Önskar du en enskild visning med våra mäklare? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för en privat visning i vår visningsbod. Kontakta oss per mail eller telefon så bokar vi in en tid som passar dig. Kontaktuppgifter finns till höger här på sidan.

Intresseanmälan
Gör en intressenanmälan så får du den senaste informationen om projektet via nyhetsbrev. Välkommen med din intresseanmän.

Illustrationer är inspirationsbilder och detaljer kan skilja sig från verkligheten.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet