Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Översiktsvy

Berg, Linköping5A-1203 - Källgårdsvägen 5A

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 4Rum:3Boyta:98 kvmHiss:JaAvgift:5 472 kr

Nästa visning:

Öppet hus - välkommen!

Läs mer

GAVELTREA MED MÖJLIGHET ATT GÖRA TILL EN FYRA

Denna trea har extra allt. Här går det enkelt att skapa en fyra - om det skulle behövas. Här finns två badrum med dusch och en stor balkong.

I charmiga Berg planerar vi för 36 st nya bostadsrätter med ett fantastiskt naturskönt läge intill den översta slussen i Berg.

Här bor du ett stenkast från Göta Kanal i en idyllisk miljö med caféer och restauranger. Dessutom finns badplats i sjön Roxen på bekvämt gångavstånd. Här finner du välplanerade bostäder med moderna kök och badrum. Alla lägenheter har egen tvättmaskin, torktumlare och uteplats eller balkong. Några lägenheter har dessutom två balkonger. Här finns lägenheter i varierade storlekar, välj mellan 2-5 RoK om 55-127 kvm. I föreningen finns även en gemensam övernattningslägenhet för dina gäster och en gemensam lokal för möten och kalas.

Bergs Slussar är Göta Kanals största sevärdhet och turistmål och alldeles intill finns även Vreta Klosters kyrka och klosterruin. Från våra nya bostäder är det endast ca tre km till Ljungsbro med butiker och service och ca en mil till centrala Linköping. Busshållsplatsen finns precis utanför husen.

Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet.

Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, så du slipper stressande budgivning.

Gör en intressenanmälan så får du den senaste informationen om projektet via nyhetsbrev. Välkommen med din intresseanmän.

Illustrationer är inspirationsbilder och detaljer kan skilja sig från verkligheten.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Robert Svahn

Robert SvahnLänsförsäkringar fastighetsförm.070-934 30 23Kontakta mig via e-post

Charlotte Hägg Nilsson

Charlotte Hägg Nilsson0703-45 15 15Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt